Jador, replici acide la adresa lui Culita Sterp

Certuri de zile mari in tabara Faimosilor! Jador, discutii acide cu amicul lui, Culita Sterp!

Jador este de parere ca trebuie sa mearga de unul singur in competitia Survivor Romania 2021. Faimosul a luat decizia de a nu face parte din niciun grup si de a-si vedea de parcursul lui in emisiune, explicandu-le colegilor de echipa faptul ca el nu vrea sa fie implicat in grupuletele lor.

Ba mai mult decat atat, artistul spune ca toti din competitie isi doresc ca el sa paraseasca Survivor Romania 2021.

Jador: Eu am luat decizia de a nu face parte din nici un grup pentru ca eu nu am nevoie de nimeni sa fiu in emisiunea asta.

Eu nu am nevoie nici de Zanni, nu am nevoie nici de Culita, nu am nevoie nici de Moro, nu am nevoie de nimeni. Eu sunt pe cont propriu, asta mi-am dat seama din momentul din care mi-a gresit prima persoana. Nimic nu tine pe termen lung. Echipele astea doua o sa se rareasca. O sa iasa doua trei de aici, doi trei de aici…si intr-un final eu o sa raman singur si oamenii e posibil sa se alieze impotriva mea daca o sa ma voteze publicul.

loading...
Singurul care vor sa iasa sunt eu. Vor cu totii sa ies eu.

Jador: Ba, ratatule, am zis ca trebuie sa-mi zici ca … Tu nu baga pe ala in seama, tu nu baga pe nimeni in seama. Daca ai de acum ceva sa vorbesti cu mine, vii in p***a mea si vorbim.

Nu mai baga lumea in seama.
Culita: Cu mine vorbesti?

Jador: Da.

Culita: Eu vorbesc frumos cu tine.

Jador: Ok, fii atent. Daca eu vreodata iti gresesc tie, vii si vorbesti cu mine.

Ai inteles? Ce ti-a zis ratatul acela acum sunt doar imbarligaturi. Eu daca ti-am gresit vii si-mi spui si ne impacam. Nu mai asculta de gunoiul acela.

Culita: Pai si eu n-am nimic sa-ti reprosez, ca ce ti-am spus, ti-am spus in fata.

Jador: Pai si eu am zis, ba, daca e ceva sa-mi spui. Vii la mine si vorbim amandoi.

Culita: Bai, mai stii cand ai jignit-o pe Georgiana?

Jador: Da. Sunt multe lucruri pe care si tu le faci gresite..Uite soarecul acela te imbarliga.

Jador: ”Dupa ce s-a terminat tot scandalul care a fost intre noi, Zanni a zis niste imbarligaturi. Si eu i-am zis: Ba, Culita, tu esti prost sa-l asculti ”.

Catalin Morosanu: ”Un om care amesteca minciuna cu adevarul este cel mai periculos om. Sebastian este un om foarte foarte periculos. Este periculos pentru echipa, eu deja stiu cine este. Indiferent daca voi ramane sau voi pleca sunt sigur ca echipa care-l va sustine pe Sebastian in spate o sa se arda rau de tot.

loading...
Catalin Morosanu catre Sebastian: Mi se pare ca ceea ce faci tu nu este frumos.

Sebastian: Saptamana trecuta nu erai cu Jador, frate.

Sebastian: Frate, am si eu o intrebare la tine. Ai spus la consiliu ca toata lumea..

Jador: Bai, nu trebuie sa raspund.

Catalin Morosanu: N-o sa mai stai mult pe aici, iti spun eu de pe acum.

Sebastian:Dar eu stiu ca de cand am venit ti-e frica, ca sunt mai bun decat tine pe traseu. L-ai batut si tu pe ala si ala si gata, cate puncte ai adus.

Sebastian: ”Rolul pe care-l joaca Catalin Morosanu in aceasta competitie este sa dea in cineva mai slab, pentru ca nu are sustinere. Nu poate sa de in Zanni sau in Culita pentru ca au fani si sunt cunoscuti deja, si eu nu am.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro