Lidia Buble si Razvan Simion s-au impacat?!

Lidia Buble i-a trimis un mesaj fostului iubit. S-au impacat cei doi?!

Razvan Simion si Lidia Buble au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Desi toata lumea credea ca cei doi vor ajunge la altar, iata ca alta a fost situatia. Dupa o relatie de cinci ani, cei doi si-au spus ADIO in luna iunie a anului 2020.

Recent, cantareata i-a lasat un mesaj fostului iubit chiar pe retelele de socializare.

Cu toate ca au avut o relatie de lunga durata, Razvan Simion a fost surprins destul de repede in bratele altei femei, o focoasa bruneta.

Cat despre Lidia Buble, aceasta a continuat sa le incante inimile ascultatorilor cu muzica sa. Desi a fost cuplata de mai multe ori cu diversi barbati, cantareata a ramas in continuare singura si recent a lasat un mesaj surprinzator chiar pe pagina de socializare a fostului iubit.

loading...
Recent, Razvan Simion a postat o fotografie pe contul personal de Instagram. Printre primele mesaje primite de celebrul prezentator, se afla si cel al Lidiei Buble, care nu s-a sfiit sa comenteze la adresa fostului partener.

Desi comentariul nu a fost plin de cuvinte, internautii au reactionat imediat la postarea frumoasei blondine.

Lidia Buble a recunoscut public faptul ca inca il mai iubeste pe fostul partener, chiar daca dragostea pe care o simte s-a transformat in altceva.

”Cu riscul de a fi maine pe prima pagina in toate tabloidele, dar imi asum si stiti ca sunt sincera si nu am ce sa ascund. Da, inca il iubesc pe Razvan, insa nu in modul in care poate va imaginati voi. S-a transformat intr-o prietenie, nu stiu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble.

Cantareata a marturisit ca orice schimbare a vietii vine ca sa te faca mai puternic, iar despartirea de Razvan Simion a ajutat-o sa se maturizeze.

”Nu as schimba absolut nimic, pentru ca toate lectiile vietii sunt menite a ne maturiza si a ne arata pasii spre ceea ce urmeaza sa facem. Sunt o persoana multumita de mine insami, fara regrete. Cred in determinarea de a-ti croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum iti asterni, asa dormi’ este foarte adevarata in cazul propriului destin. Trebuie sa stii ce-ti doresti de la viata, pentru a urma drumul cel drept, sa fii echilibrat si corect in absolut toate deciziile si, mai mult de atat, sa fii sincer fata de propria persoana.”, a marturisit Lidia Buble.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro