Logodnicul Faimoasei Elena Marin ii ataca dur pe Antonia si Alex Velea!

Tensiunile dintre Zanni si Elena Marin au atins cote maxime si cuvinte grele au fost aruncate la adresa Faimoasei.

Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, a avut o reactie transanta dupa ce s-a difuzat episodul in care Zanni a jignit-o pe iubita sa, aruncandu-i cuvinte care nu s-au putut difuza.

Andrei a fost extrem de deranjat de modul in care a fost tratata Elena si a sarit in apararea logodnicei sale.

Acesta i-a atacat si pe Antonia si Alex Velea dupa ce au ajuns la urechile lui cuvintele lui Zanni.
„Nu pot sa mai dorm de cand am vazut cum o injura pe Elena. Si sunt convins ca nu i-a spus doar ce s-a difuzat, cu beep-uri si blurat”, a declarat Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, pentru wowbiz.ro

loading...
„Si, trebuie sa o reamintesc, Elena nu are in vocabular cuvantul ”caminist”.

Doar ca l-a folosit dupa ce Zanni a anuntat inca din primele episoade ca va scoate caministul din el, ca se va comporta cum crede el ca ar trebui sa faca un supravietuitor. SI, din ceea ce vad, o face, sunt curios pana unde va avea curajul sa mearga. Elena este, pentru el, o victima pentru ca reprezinta un pericol pentru trofeul de la Survivor, ca o vede ambitioasa, dar sensibila. Si joaca aceasta carte, vrea sa o macine, sa o faca sa devina mai slaba in plan sportiv pentru a avea motiv sa o elimine…”

Logodnicul Elenei Marin a fost extrem de revoltat de comportamentul lui Zanni si a sarit in apararea Faimoasei.

„ Am vazut de zeci de ori momentul in care, fara sa se opreasca, Zanni o injura pe Elena Marin. Intr-un fel, m-am si bucurat ca nu am fost acolo… M-a mirat insa ca nimeni nu s-a ridicat sa o apere pe Elena de potopul de injuraturi, e clar ca Zanni i-a impresionat pe toti cu comportamentul lui, le este putin teama de el. Dar, pe de alta parte, Zanni este, intr-un fel, copilul lui Alex Velea si al Antoniei. Si nu pot sa nu ma intreb ce explicatii le dau Alex si Antonia copiilor lor cand il vad pe Zanni atacand astfel o femeie. Oare Alex Velea si Antonia asa isi invata copiii: Pentru ca eu, sincer, ma indoiesc ca ei folosesc asemenea limbaj in fata copiilor, sunt convins ca vor sa le ofere cea mai buna educatie cu putinta ”, ne-a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro