Mama Geta se baga in scandalul dintre Culita Sterp si Jador!

Cearta dintre Culita Sterp si Jador, la Survivor Romania, face valuri si acum, la o saptamana dupa ce a fost difuzata, lumea impartindu-se in doua, sustinandu-si favoritul.

Si, normal, mama Geta, cea care i-a dat viata Faimosului Culita Sterp, nu a putut sta deoparte in cearta dintre copilul ei si Jador, prietenul acestuia, cu atat mai mult cu cat scandalul a fost difuzat la Survivor Romania.

”Speram ca e totul bine, din ce am vazut la televizor au avut mici certuri, dar e normal sa se intample asa pentru ca sunt…”, explica sora Faimosului Culita Sterp. Iar mama Geta a explicat, asa cum stie ea mai bine, ce s-a intamplat. ”Nu sunt certuri… Dar daca toata echipa, toti… Ca si cand se duc la vot, daca sunt 1000 de voturi pentru un primar, aici in comuna, si doar eu ma incapatanez sa nu votez pe ala, aia 1000 au castigat.

Adica intotdeauna asa a fost, majoritatea castiga… Dar aici (in cazul Jador, n. red.) eu nu cred ca are suflet rau, dar gura bate cu@#l”, spune mama Geta, iar fiica care ii poarta si numele a completat-o: ” Jador chiar nu e un baiat rau, doar ca uneori exagereaza si el trebuie sa recunoasca asta. Si cand majoritatea o spun…”.

loading...
Mai mult, spune mama Geta, cearta lor a venit din faptul ca nu sunt maturi niciunul. ”Sunt copii, nu-s copti la cap… Nici Culita nu i-a zis absolut nimic cu rautate, i-a zis… in fata. Dar cum sa zica, daca nu asculta, ii zici in fata”, mai explica Mama Geta.

Iar Geta, sora lui Culita, recunoaste ca acesta a gresit cand le-a reprosat fetelor ca nu au spalat oala de mancare.

”A gresit, dar o fi fost si el nervos. Dar, eu, ca fata, daca as fi acolo si nu sunt nevasta nimanui de acolo, m-as simti sa ma duc sa spal oala aia… E ca si cand mergi la o petrecere, la munte, sau unde mergi, ca fata trebuie sa pui mana, sa cureti un cartof, sa faci o mancare sa speli o oala.

Cred ca e normal ca femeia sa faca treburile astea”, a spus Geta, sora Faimosului Culita Sterp. ”El nu trebuie sa le dea ordine, trebuie sa le roage frumos”, a spus si mama Geta.

Jador a recunoscut ca singuratatea este nociva pentru el, iar acum ca s-a certat cu prietenul lui Culita Sterp e posibil sa-i fie mai greu in competitie. Totusi, el spune ca incearca sa nu poarte resentimente fata de nimeni si sa accepte pe toata lumea. ”Treaba asta, singuratatea ma distruge, nu-mi place sa fiu singur.(…) Nu vreau sa urasc pe nimeni, eu vreau sa iubesc pe toata lumea. Mai mult pe aia care imi vor raul. Asta vreau de la mine. Daca reusesc asta, pot sa plec acasa. Lectia asta o mai am de invatat si atat”, a spus Jador despre problemele cu Culita Sterp, intr-un dialog cu Elena Marin, la Survivor Romania 2021.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro