Mihai Mitoseru, declaratie emotionanta despre fosta sotie?!

Mihai Mitoseru trece prin clipe extrem de grele si prima persoana care l-a ajutat a fost chiar fosta sotie. Ce spune prezentatorul despre o posibila impacare?!

Mihai Mitoseru trece prin cele mai grele clipe ale vietii sale dat fiind faptul ca mama lui a ajuns de urgenta la spital. Prezentatorul recunoaste ca prima persoana care a fost alaturi de el in momentele tensionate a fost chiar fosta sotie, Noemi.

Acum doi ani, Mihai Mitoseru s-a despartit de sotia lui, cea cu care a fost impreuna timp de 14 ani. Celebrul prezentator sustine ca a gresit fata de persoana care a stat atata timp alaturi de el si recunoaste ca ii este dificil sa priveasca inainte.

Chiar daca au divortat, Mihai Mitoseru recunoaste ca Noemi a fost alaturi de el in momentul in care mama lui a avut de suferit.

loading...
„Eu ar fi trebuit sa fac ceva cu viata mea. Bineinteles ca dupa 14 ani impreuna era normal ca ea sa fie langa mine. Ii multumesc enorm. Noemi a fost langa mine, si-a anulat o cursa. In prima zi a stat la mine, la operatie. Nu suntem impreuna, nu ne-am impacat, dar este normal”, sustine Mihai Mitoseru.

Mihai Mitoseru sustine ca ruptura dintre el si sotie a fost din vina lui si isi asuma acest lucru, chiar daca il macina pe interior.

„Sunt suparat pe mine pentru ca sunt singur. Sunt singur din cauza mea. Sunt singur pentru ca am gresit fata de sotia mea si ea nu a mai putut sa suporte. Am gresit. Din momentul ala in care s-a terminat, eu am incercat sa-i spun ca nu mai gresesc, am incercat sa-i spun ca nu mai fac. Ea a intrat intr-o alta perioada”, recunoaste prezentatorul.

De asemenea, Mihai Mitoseru nu a vrut sa lase alte femei sa se apropie de el avand in vedere ca spera la o impacare cu Noemi.

„Sunt singur pentru ca am divortat si am gresit fata de ea, dar dupa doi ani de zile trebuia sa-mi dau seama si eu ca ea a intrat intr-o stare mai proasta, nu mai are incredere in mine, si sa fac ceva cu viata mea. Nu am lasat nicio femeie sa se apropie de mine, tocmai pentru ca am zis ca Noemi isi revine. Aici am gresit!”, a declarat Mihai Mitoseru.

loading...
„Am avut bunul simt sa ascund elegant situatia, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul cand ma intreaba toata lumea de ce sunt singur! Dupa o relatie de 14 ani, am hotarat ca saptamana viitoare sa mergem la notar si sa divortam!

Nu ne mai intelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie si copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani si si-a pus silicoane) si, de 3 luni, a plecat la mama ei! Stiu ca ne iubim (e greu sa treaca dupa atatia ani), dar e mai bine asa! Ii multumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna (si au fost multe in 14 ani!) si vreau sa fie fericita toata viata (chiar si fara mine), dar imi doresc acelasi lucru si pt mine!”, spune Mihai Mitoseru.

sursa kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro