Narcisa Moisa se desparte definitiv de Yoannes! Ce a declarat artista?

Din pacate pentru fanii Narcisei Moisa, artista a incetat sa mai lupte pentru casnicia cu Yoannes. De ce a luat focoasa bruneta aceasta decizie?!

Narcisa Moisa este o artista populara, dar si un om direct, care spune lucrurilor pe nume. De aceea, femeia a dorit sa le transmita fanilor decizia radicala pe care a luat-o cu privire la casnicia cu Yoannes.

Dupa lupte interioare destul de dificile, Narcisa Moisa a luat decizia finala. Se desparte de Yoannes si isi doreste ca drumul ei in viata sa fie presarate cu reusite pe plan profesional.

De aproximativ doua saptamani, cantareata a incercat sa-si salveze mariajul, insa fara prea mare succes. Astfel, Narcisa Moisa a decis ca trebuie sa puna piciorul in prag si sa ia atitudine. Astfel, frumoasa bruneta le-a transmis tuturor ca se va desparti definitiv de cel pe care l-a iubit atat de mult.

loading...
„Imi pare rau domnul ZEUS… Nu vreau sa fiu sefa reginelor tale… ramai cu ele…. ADIO!!!! Eu sunt sefa in muzica. Am dreptate fanii mei??! Am vazut toate reactiile voastre … va multumesc din toata inima pentru sustinere „, a scris Narcisa Moisa pe contul de Facebook.

Ca replica, Yoannes i-a raspuns imediat, tot pe conturile de socializare, acolo unde mii de oameni ii urmaresc pe amandoi.

”Cum vrei tu…. La revedere”, spune Yoannes.

Acum putin timp, Narcisa Moisa si Yoannes ii anuntau pe tot ca nu mai formeaza un cuplu si au luat decizia definitiva de a se desparti.

”Relatia mea cu Narcisa s-a incheiat. O sa avem o relatie strict profesionala. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup in continuare de imaginea ei cum o fac de atatia ani ca daca nu eram eu canta tot in parc la Botosani si de formatie bineinteles (Yoanne’s kings). Am ramas buni prieteni, o sa ne crestem copiii la cel mai frumos mod posibil. Doar ca nu mai locuim impreuna.”, scris Yoannes pe retelele de socializare.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro