Parintii lui Jador de la Survivor, declaratii sincere despre relatia Faimosului cu Georgiana!

Parintii lui Jador au vorbit despre relatia Faimosului cu Georgiana.

In cadrul unei emisiuni de televiziune, mama si tatal lui Jador au vorbit despre relatia pe care Faimosul a avut-o cu Georgiana, dar si despre dragostea pe care i-o poarta artistul. reactioneze in acest mod fata de Georgiana. Ba chiar mai mult, aceasta a mai adaugat faptul ca are o impresie foarte buna despre ea.

Mama lui Jador: Pentru mine a fost o surpriza ce am vazut, nu m-am asteptat. E tanara, iubeste… Imi aduc aminte si nu am cum sa nu plang. Nu ma asteptam sa reactioneze asa. De fapt, nu l-am vazut niciodata asa.

(…) Ei mai tineau legatura, dar se pare ca el ascundea asta de noi. O cunosc pe Georgiana, vorbeam cu ea. Ei s-au cunoscut in facultate, apoi s-au despartit. Am o impresie foarte buna despre ea. Eu imi doresc ca el sa aleaga, din toate fetele pe care le-a cunoscut pana la 26 de ani, sa iti dea seama, in sfarsit, ca aici trebuie sa se opreasca.
Tatal lui Jador: Nu stiu ce s-a vazut la televizor, dar eu am vazut niste lacrimi de fericire, pentru ca in sfarsit si-a

loading...
dat seama ca cineva il iubeste. Inainte sa fie cunoscut, el s-a cunoscut cu fata aceasta.

Mama lui Jador: Ei au fost cam patru ani impreuna. Doi ani au fost despartiti, iar s-au impacat, iar s-au despartit.

El a fost la emisiune (n.r.- la Puterea Dragostei).

Tatal lui Jador: Atunci cand iubesti, dragostea nu are margini, poti sa te expui in fata publicului. Nu are de ce sa ii slabeasca pozitia. Acum cred ca va duce si la indeplinire ceea ce a spus.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro