Parintii lui Jador de la Survivor, primele declaratii despre Georgiana, fosta iubita!

Simona si Romeo Dumitrache, parintii lui Jador, au vorbit in premiera despre fosta relatie a artistului!

Jador a devenit rapid un fenomen dupa participarea la Puterea Dragostei. Artistul i-a impresionat pe toti atat cu povestea sa de viata, cat si cu talentul nemarginit. Cantaretul a dat lovitura in Romania si in strainatate, mai ales in ultimul an cand a lansat hit dupa hit.

Jador i-a lasat masca pe fanii lui cu colaborarile neasteptate pe care le-a avut de-a lungul timpului si care au fost un real succes pe YouTube.

Cat despre dragoste, sustinatorii lui Jador stiu despre povestea de dragoste de neuitat dintre el si Georgiana, tanara care i-a fost alaturi pe vremea cand acesta nu era celebru.

Desi a calcat stramb de mai multe ori si i-a gresit, asa cum a recunoscut chiar el in nenumarate randuri, Georgiana a fost singura persoana care i-a ramas aproape. De cand este plecat in Republica Dominicana, Jador a vorbit despre fosta lui iubita de foarte multe ori. Faimosul de la Survivor Romania 2021 regreta ca nu este impreuna cu tanara care l-a facut fericit o lunga perioada din viata lui.

loading...
Duminica, dupa ce echipa Faimosilor a castigat jocul de comunicare, acestia au primit mesaje

din partea unor persoane foarte apropiate. A fost si cazul lui Jador de la Survivor Romania 2021, care a primit o scrisoare din partea fostei lui iubite, Georgiana. Manelistul a izbucnit in lacrimi cand a vazut ce cuvinte frumoase i-a scris femeia care i-a stat alaturi la bine si la greu.
„ Ionut, pentru inceput vreau sa-ti spun ca sunt mandra de tine, de ambitia de care dai dovada si de modul in care te descurci in competitie.

Sper sa ramai acelasi om bun pe care l-am cunoscut.
Stim amandoi care e situatia dintre noi si in ce relatii am ramas. Cand ai plecat la Survivor, dar de acolodin toata situatia asta, inimile noastre au ramas logodite pentru totdeuana. Ai grija de tine si sa ramai acolo cat poti rezista. Te imbratisez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador de la Faimosi.

Parintii lui Jador, Simona si Romeo Dumitrache, au acordat un interviu exclusiv pentru WOWbiz, in care, in premiera, au vorbit despre Georgiana, fosta iubita a artistului.

Simona Dumitrache, mama lui Jador: ”Eu intotdeauna am discutat cu Ionut toate problemele lui din viata de zi cu zi de cand a plecat de acasa. Stiam povestea dintre el si Georgiana si ma bucur enorm de mult ca si-a dat seama, in sfarsit, ca viata lui fara ea nu se poate. Si ma bucur ca l-am vazut asa, ca o sa realizeze ca ea o sa fie mama copiilor lui. L-am incurajat intotdeauna in aceasta relatie, dar vedeti cum sunt tinerii, ei se impaca, ei se cearta. La un moment dat am renuntat sa ma mai bag, am zis sa decida el ca e viata lui. Ma bucur ca emisiunea asta l-a facut sa vada adevarul si sa se gandeasca la viitorul lui, si la o familie”.

loading...
”Cu fata se cunoaste din facultate. Dar stiti cum e Ionut, azi cu una, maine cu alta, iar fetei nu i-au convenit lucrurile astea. De aceea s-au certat, s-au impacat. Aseara (n.red duminica) au dat dovada amandoi ca mai exista ceva intre ei. Atat cum s-a comportat Georgiana catre Ionut, dar si cum a reactionat Ionut cand a primit scrisoarea de la Georgiana…”, a spus tatal lui Jador.

” El a comparat ce a avut cu ce a gasit si a realizat ca nu este ceea ce vrea el(…) Eu am apreciat la ea (n.red Georgiana) simplitatea ei, bunatatea ei. Ea l-a iubit pe Ionut inainte ca el sa fie Jador, au impartit si bune si rele, il cunoaste si de sarac si de bogat…”, a mai adaugat mama lui Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro