Pepe, despre participarea la Survivor 2021

Pepe a spus despre motivul real pentru care nu a dorit sa participe la Survivor Romania. Ce a declarat cantaretul?

Motivul pentru care Pepe nu a dorit sa participe la Survivor 2021 este ca artistul nu poate trai fara telefon foarte mult timp. Show-ul care se desfasoara in Republica Dominicana este extrem de dur, iar Pepe s-ar enerva imediat daca ar ramane atata timp fara cele necesare unui trai decent.

Pepe este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, dat fiind faptul ca este o persoana extrem de sincera atunci cand vine vorba despre viata sa personala. Astfel, artistul a recunoscut motivul pentru care nu a dorit sa participe la Survivor 2021.

„Cum sa traiesc patru luni fara telefon?! Eu imi stiu limitele, fac urat de tot, nu ma pot abtine.

loading...
Sunt om echilibrat pana ma enervez sau faci misto de mine. Dupa aia, ma transform. De asta nici nu am vrut sa particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express. Am fost la niste negocieri si cand am auzit ca nu am mancare, nu am telefon, nu am acces la nimic. Am renuntat! Eu trebuie sa imi fac damblalele. Trebuie sa mananc, eu ma descurc. Dar sa ma lase in pace sa fac ce vreau eu”, a marturisit Pepe in propria-i emisiune.

Pepe si Raluca Pastrama au decis ca trebuie sa aiba o relatie amicala de dragul celor doua fetite, Maria si Rosa. Cele doua copile au spus ca-si doresc sa locuiasca in casa in care au stat si pana sa se desparta parintii lor.

“Raluca le va putea lua fetele de fiecare data cand doreste, dar le va aduce apoi sa doarma in vila din Pipera. Exceptie vor face weekend-urile in care fetele vor ramane la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, si evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci cand Raluca va avea vreo aniversare, Maria si Rosa vor petrece alaturi de ea, si invers”, a declarat o sursa apropiata celor doi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro