Roxana Ghita s-a despartit de iubit, inainte de plecarea la Survivor!

Roxana Ghita de la Survivor a trecut prin momente dificile inainte de plecarea in Republica Dominicana. Razboinica ar fi incheiat o relatie de lunga durata inainte de a intra in competitie, fara sa fie clare motivele pentru care au ajuns la despartire.

Roxana Ghita a trecut prin momente grele inainte de a intra in cometitia Survivor. Razboinica lupta pentru marele premiu, insa tot o lupta se da si in sufletul ei.

Concurenta a reusit, intr-un timp scurt, sa castige multi admiratori, dat fiind ca in prima saptamana a fost pe primul loc in topul preferintelor publicului.

Roxana Ghita avea o relatie de 3 ani si jumatate cu Eduard, iar lucrurile pareau se mearga excelent in relatie. Cei doi facusera deja si urmatorul pas in relatie, anuntand ca locuiesc impreuna, dupa ce au plecat la studii in Anglia.

loading...
Ruptura intre cei doi s-a produs in urma cu cateva luni, inainte de plecarea Roxanei Ghita la Survivor. Razboinica nu a mai publicat fotografii cu partenerul ei. Mai mult, acesta a inceput sa pozeze alaturi de o alta tanara, de care pare sa-l lege mai mult decat o simpla prietenie, potrivit kanald.ro.

Pana la acest moment nu se cunosc motivele care ar fi dus la despartirea celor doi.

Dintre concurentele din echipa albastra, Roxana Ghita i-a atras atentia in mod special Faimosului. Razboinica, insa, nu i-a acordat prea mare atentie colegului ei.

‘Daca stau mai bine sa ma gandesc, cred ca am vazut o fata de la razboinici si simt ca ma inteleg foarte bine cu ea pentru ca are un trup foarte mare si foarte mititel aici, in talie, e cum imi place mie. Cred ca o sa fac niste legaturi sa combinam taberele sa nu mai fie nimeni dusman cu nimeni’, a precizat Jador la un moment dat.

In camp, Roxana Ghita doarme alaturi de Musty Camara. Chiar concurentul s-a dat de gol in timpul unei discutii aprinse cu ceilalti concurenti.

„Partea cealalta nu aveam cum sa o rup pentru ca dormeam cu Roxi in acelasi loc.Era inutil’, a spus Musty, care i-a dat de gol pe cei doi concurenti.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro