Simona Hapciuc arunca bomba dupa eliminarea de la Survivor

Simona Hapciuc a dat primele detalii despre eliminarea de la Survivor Romania.

Simona Hapciuc arunca bomba dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021. Fosta concurenta face declaratii neasteptate atat despre persoanele care trebuiau sa iasa din aceasta emisiune, dar si despre motivul pentru care nu si-a luat la revedere de la anumiti concurenti.

In cadrul emisiunii Teo Show, Faimoasa a facut primele declaratii despre eliminarea de la Survivor Romania.

Aceasta sustine faptul ca nu merita sa iasa acum, pentru ca a fost una dintre cele mai bune concurente din concurs.

loading...
In continuare, Simona a adaugat faptul ca existau patru persoane care meritau sa iasa inaintea ei- Majda, Culita, Jador si Roxana Nemes, tinand cont de evolutia lor sportiva in competitie.

Ba chiar mai mult, concurenta mai adauga faptul ca ceilalti concurenti au fost influentati de Culita si Jador.

„Nu meritam sa ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimosilor, ci in general.

Erau cel putin 4 persoane care ar fi meritat sa iasa inainte mea: Majda, Culita, Roxana Nemes si Jador. Consider ca am fost mai buna decat ei pe traseu.
Sa nu uitam ca Survivor nu e doar un joc sportiv, e si un joc de strategii. In momentul in care am venit aici mi-am asumat ca voi fi o fire dreapta, ca in viata de zi cu zi.

Nu am vrut sa intru in strategii, in grupulete si am avut de pierdut. Cu Jador si Culita am avut nenumarate altercatii, iar celelalte persoane care m-au votat au fost pur si simplu influentate de ei.
Baietii din echipa noastra erau majoritatea niste misogni, au spus-o si alte fete, au spus-o si cei din echipa Razboinicilor. Ei isi cauta in noi sotiile, mamele, servitoarele. Cand venea cineva ca mine, care nu se lasa calcat in picioare, nu am fost o fire prea placuta”, a declarat Simona Hapciuc.

loading...
In continuare, Simona a mai spus motivul pentru care nu a imbratisat anumite persoane atunci cand a aflat faptul ca urmeaza sa plece acasa. Aceasta mai sustine faptul ca nu putea sa se comporte de parca nimic nu s-a intamplat si sa mearga sa ii ia in brate si sa isi ia la revedere.

„Nu puteam sa merg la acei oameni, care m-au votat pe mine pe nedrept, si sa ii iau in brate. „Buna, va multumesc ca mi-ati taiat visul pe care il aveam, ca ati fost nedrepti cu mine, ca m-ati trimis acasa, eu fiind una dintre cele mai bune, acum sa ne imbratisam si sa fim o mare familie frumoasa”. Adica, ce caracter ar fi aratat asta la mine!?Ar fi aratat faptul ca sunt falsa”, a mai adaugat Simona.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro