Tatal lui Jador rupe tacerea despre scandalul dintre artist si Culita Sterp, la Survivor Romania!

Tatal si sora lui Jador de la Survivor Romania au facut dezvaluiri despre scandalurile in care e implicat faimosul in cadrul competitiei.

Tatal si sora lui Jador de la Survivor Romania au fost invitati in platoul emisiunii Teo Show, acolo unde au vorbit deschis despre conflictul dintre faimos si colegul si prietenul sau Culita Sterp, dupa declaratiile controversate din consiliul de eliminare.

Barbatul este convins ca Jador nu face nimic din rautate.

„Aici era vorba ca i-a adus jigniri si si-a iesit din fire. S-a simtit foarte prost cand i s-a adus problema asta doar lui. Acum cauta sa dea vina unul pe altul. Cine aduce energie negativa aici, cauta un tap ispasitor. El cauta sa ii adune, dar strategiile lui nu prea sunt luate in seama. Baietii vazand ca este prea bun…

loading...
Nu pot sa spun ca sunt invidiosi, dar pe moment fiecare e indecis si incep problemele. Ei stiu ca nu il pot da afara Eu cred ca atata timp cat te certi cu Jador, iti pui publicul in cap, dar Jador deja vorbeste cu Culita. Foarte repede iarta. Zice la foc automat, dar daca el considera ca a gresit, tot el merge si cere iertare”, a marturisit tatal lui Jador la Teo Show.

Sora Faimosului a tinut sa completeze si ea in ceea ce priveste scandalul cu Culita, cu care se intelegea extrem de bine si erau ca fratii inainte sa ajunga in Dominicana.

„Are asteptari de la Culita, au mancat din aceeasi farfurie.

Probabil Culita din lipsa odihnei, a mancarii… Sunt foarte multe probleme pe care noi nu le vedem”, a declarat, la randul ei, Camelia, sora lui Jador, care a completat spunand ca nu crede ca vorbele lui Culita au fost spuse pentru a-i face rau lui Jador.

Barbatul a vorbit despre antipatia din ce in ce mai vizibila dintre artist si Zanni, care a marturisit de nenumarate ori in emisiune ca isi doreste sa il dea afara pe Jador cu orice pret.

loading...
„Nu a fost ca o denigrare, dar el nu s-a asteptat din partea lui. Mai mult le-a impus si celorlalti. Zi si tu, zi si tu… Nu ai cum sa ii atragi atentia lui Jador, cand tu vorbesi mai urat decat el. Au fost certuri cu vorbe foarte urate. Urat, urat…

Sunt niste chestii care pot distruge familia unei persoane, dar asa este, cateodata trebuie sa plecam capul, chiar daca ni se aduc niste acuzatii. Apele se linistesc si nu intervine concurenta aia imediat. Ei intre ei nu ar trebui sa faca asa. Nu e momentul”, a mai spus tatal lui Jador, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

„Intotdeauna Ionut nu va face nimic din razbunare. El va cauta pe cel care nu va aduce puncte pentru echipa. Avea foarte mare respect pentru Georgiana. Zanni il vorbea de rau, dar el totusi i-a dat portia lui de mancare. S-a gandit la fiecare in parte, portia lui i-a dat-o lui Zanni. Stim cu totii copilaria lui cum a fost (n.r: copilaria lui Zanni), de aceea noi de acasa nu prea punem la suflet lucrurile pe care le spune Zanni, pentru ca… Pe moment Jador le-a pus, dar puteti vedea ca el va ridica supararea asta pe el, pentru ca isi da seama ca nu ai cum sa ai pretentii la Zanni”, a declarat tatal lui Jador despre relatia fiului sau cu Zanni, in cadrul competitiei Survivor Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro