Vali Vijelie, provocare inedita in emisiunea lui Denise Rifai!

Vali Vijelie a fost invitatul lui Denise Rifai in emisiunea acesteia de la Kanal D. Iar, la finalul interviului, manelistul a primit o provocare inedita.

Denise Rifai l-a provocat pe Vali Vijelie sa-i faca o dedicatie chiar in platoul emisiunii sale de la Kanal D.

”Stiu ca aveti un talent aparte. Ca puteti sa compuneti, pe loc aproape, versuri si melodii noi, in functie de ce va inspira.

Banuiesc ca v-au inspirat cele 39 de intrebari pe care vi le-am pus pana acum. Nu ma stiati pana acum, dar pe parcursul emisiunii banuiesc ca v-ati facut o idee despre cum sunt ca om, ca moderator. M-ati facut curioasa”, i-a spus Denise Rifai lui Vali Vijelie, iar ultima intrebare a fost una neasteptata: ”Ce melodie ar compune Vali Vijelie pentru Denise Rifai?”

loading...
Iar Vali Vijelie i-a cantat cateva versuri din noua sa melodie. Apoi a inceput el cu intrebarile”Esti casatorita?”. Si dupa ce Denise Rifai i-a dat raspunsul negativ, manelistul a continuat: ”Cum vrei tu sa arate barbatul vietii tale?”. Denise Rifai a evitat sa-i spuna si i-a cerut invitatului sau sa raspunda la intrebarea cu numarul 40. Intr-un final, Vali Vijelie a raspuns la provocarea lui Denise Rifai si i-a cantat cateva versuri.

Vali Vijelie, Valentin Rusu, pe numele lui real, a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea acesteia la Kanal D.

Intr-un interviu maraton, cel despre care Adrian Minune a spus ca este ”tatal manelelor”, a raspuns celor mai incomode intrebari. Vali Vijelie a vorbit in premiera despre relatia cu primul sau copil, baiatul pe care nu l-a recunoscut, dar pe care l-a ajutat financiar in decursul anilor.

”A facut o greseala vizavi de fratele lui, Rafael.

Nu are rost s-o discutam, si-a asumat-o. M-a sunat si mi-a spus ca stie ca a gresit. I-am spus ca trec totul cu vederea, si l-am rugat sa se duca la munca si sa-si vada de treaba lui. Acum, nu mai e in Romania, e plecat in Anglia cu sotia lui. Vorbim tot timpul. M-a intrebat daca mai sunt suparat pe el. I-am spus ca nu si ca pentru mine este important sa-i fie bine. Mi-a zis ca ii e bine acolo, ca tocmai isi ia un atestat de macaragiu. I-am spus sa faca ce vrea, eu doar il ajut!”, a marturisit Vali Vijelie despre relatia cu fiul sau, in emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro