Vulpita si Viorel au ajuns din nou la sapa de lemn!

Vulpita si Viorel Stegaru nu mai duc traiul pe care l-au avut prima data cand au ajuns in Bucuresti.

Vulpita si Viorel au ajuns intr-un timp foarte scurt unul dintre cele mai cunoscute si controversate cupluri din Romania. Cei doi soti si-au parasit locuinta din Blagesti pentru a veni in Capitala, unde povestea lor modesta, cat si conflictele de cuplu, au ajuns celebre. O buna perioada de timp, cariera celor doi incepea sa prospere.

Li s-a oferit o locuinta, li s-au oferit locuri de munca, insa cei doi nu au reusit sa pretuiasca ceea ce li se ofera.

Un apropiat al cuplului a facut noi dezvaluiri despre situatia sotilor Stegaru. Cei doi ar fi ajuns din nou sa aiba probleme financiare mari si nu mai au bani deloc. In perioada in care apareau pe micile ecrane, ei erau ajutati de echipa de tv, insa acum au ramas ai nimanui.

loading...
„S-au lafait cat au putut, s-au dat mari, acum nu mai au bani deloc. Cred ca nu mai au bani nici sa-si plateasca telefoanele, mi se pare ca Acces Direct le platea. Ii ajuta echipa cu bani, cu de toate. Aveau haine, mancare. Chiar li s-a dat sansa sa munceasca, sa-si castige painea, pe langa ce primeau, puteau face mai mult.

Dar ei sunt lenesi si comozi si nu prea le place munca. Se mai duc asa, cu ziua, pe la unul sau pe la altul, dar mai mult de 50-100 lei pe zi nu castiga, depinde ce munca presteaza: Viorel mai taie lemne, mai repara cate ceva. Veronica mai mergea la camp cand era vara, acum e iarna, nu se mai munceste in agricultura”, a marturisit un apropiat al sotilor Stegaru.

Mirela Vaida i-a criticat pe cei doi soti pentru deciziile luate de-a lungul ultimului an. Prezentatoarea emisiunii a incercat sa ii ajute si sa le faca povestea cat mai cunoscuta, insa au dat de fiecare data cu piciorul.

Daca ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama ca vi s-au oferit niste sanse enorme, sa faceti scoala, sa va luati permis auto etc, sa castigati niste bani, dar ati dat cu piciorul, atunci inseamna ca sunteti… fara cuvinte”, le-a spus Mirela Vaida sotilor Stegaru.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro