YOANNES SI NARCISA MOISA NU MAI SUNT IMPREUNA DIN CAUZA LUI TZANCA URAGANUL.

Telenovela dintre Narcisa Moisa si Yoannes pare sa nu se mai sfarseasca. Cei doi se impacasera de curand, dupa ce au avut niste probleme, dar acum s-au despartit din nou, dintr-un motiv care a surprins pe toata lumea.

Intr-o postare pe retelele de socializare, Yoannes in care il acuza chiar pe Tzanca Uraganul de aceasta despartire.

Nu au avut relatie intima, asa cum spune domnul Tzanca. Asa ca, dragele mele, aveti verde… Si ea are verde..Felicitari, Tzanca! Ne-ai despartit.. ce ma fac eu acum cu toate admiratoarele tale?!”, a scris pe contul de socializare Yoannes.

Se pare ca tot scandalul a pornit de la faptul ca Tzanca Uraganul ar fi declarat faptul ca Narcisa Moisa ar fi avut bucurii la el.

loading...
„Daca Ion Ciobanul asta al lui Narcisa (Yoannes, n. red.) vrea sa ii fac putina reclama, uite ca o sa ii fac.

Si, in curand, o sa vada toata lumea mesajele pe care mi le trimitea mie Narcisa. In cel mai scurt timp va aparea adevarul, pentru ca asta este adevarul, nu ce a spus el si ce a inventat, aia a fost un fel de masca ca sa acopere chestia pe care a facut-o nevasta lui.

Bine, oricum el merita, pentru ca e un cioban, ce sa faca cu el? Dar… daca el asa a vrut si a incercat sa se ia cu mine, voi iesi cu probe.

Si vreau sa va spun ca eu nu am de-a face cu femei maritate si cam asta e… Va voi demonstra adevarul si nu e ceea ce credeti voi, ca l-ar fi prins ea pe el cu alta.

loading...
E invers… Dar, char asa, nu v-ati dat si voi seama? Cand ea plangea pe filmarea aia si urla si isi cerea iertare… Nu are cum sa greseasca un barbat si sa isi ceara iertare o femeie, cum vine asta?! Fiti destepti”, a spus Tzanca Uraganul.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro