Zanni o acuza pe Elena Marin ca si-ar insela logodnicul, la Survivor

Se pare ca echipa Faimosilor de la Survivor este la un pas de razboi. Acuzatiile grave sunt lansate din toate partile, insa ceea ce a dezvaluit acum Zanni despre Elena Marin i-a lasat muti pe colegii lor. Ramane de vazut ce efect vor avea vorbele acestuia.

Lucrurile au luat-o razna dupa ce Elena l-a acuzat pe Zanni ca fura din mancarea sau lucrurile colegilor de echipa. De altfel, Faimoasa nu este prima care il acuza de asa ceva, Jador sustinand la randul lui ca Zanni si-a insusit de mai multe ori din obiectele celorlalti Faimosi.

Zannidache s-a razbunat cu varf si indesat pe dansatoarea Andreei Balan. El a dezvaluit ca Elena Marin i-ar fi spus ca nu mai are, de fapt, o relatie buna cu logodnicul ei. De asemenea, chiar daca au parteneri de viata, intre Elena si Cosmin s-ar fi infiripat o relatie in jungla din Republica Dominicana.

Faimosul a sustinut ca Elena i-ar fi propus lui Cosmin sa aiba o relatie dupa intoarcerea in Romania.

loading...
Zanni: Vrei sa iti cauti barbat in emisiunea asta? Ce vrei?

Elena Marin: Nu, mersi, ca am!

Zanni: De aia ii faci propuneri lui Cosmin cand ajunge acasa daca nu il asteapta Laura?

Elena Marin: Poftim? Cosmin, ti-am facut vreodata avansuri sau m-am dat la tine?

Cosmin: Pai nu!

Zanni: Despre ce relatie vorbesti, Elena? Zi pe fata ca nu te asteapta acasa, ca ti-a spus pa, nu mai esti cu el, ca iti doresti o familie. Spune ca nu mai vrea ala sa te astepte ca vrei o familie cu orice pret.

Se pare ca totusi exista o urma de adevar in legatura cu problemele din relatia Elenei. Chiar Faimoasa a recunoscut ca, initial, barbatul nu si-a dorit sa o mai primeasca acasa, daca ea accepta provocarea Kanal D.

„ Mi-a spus la un moment dat ca nu ma asteapta acasa. Mi-a spus ca a fost o impulsivitate, ca in orice relatie exista lucruri bune si rele. Am remediat aceasta problema, am ajuns la un numitor comun si ma sustine, dar teama a ramas’, spune concurenta.

loading...
„E multa suferinta din nedreptate, teama, rautate, ceea ce detest cel mai rau. Sa fim rai si sa mintim sau sa calcam pe cadavre sa ne atingem scopul. Nu am fost de acord cu lucrurile astea’, mai spune vedeta, despre problemele pe care le intampina in jungla din Republica Dominicana.

Acest lucru a fost observat si de Georgiana Lupu, in momentul in care Elena a ajuns la spital. Dansatoarea s-a simtit foarte rau, dupa ce a mancat nuca de cocos, fiind nevoie de interventia medicilor. Atunci, baietii din echipa ar fi inceput sa o vorbeasca pe la spate si sa o jigneasca urat, in lipsa ei.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro