Adriana Bahmuteanu s-a filmat in timp ce dadea foc unei masti chirurgicale!

Adriana Bahmuteanu a socat din nou cu ultima aparitie din mediul online. Vedeta a dat foc unei masti de protectie.

Adriana Bahmuteanu a intrat din nou in atentia publica, dupa ce a facut un gest pe internet care i-a lasat masca pe toti. Vedeta este una dintre cele mai aprinse voci impotriva restrictiilor impuse de autoritati pentru combaterea raspandirii virusului SARS-CoV-2.

Pe Youtube, bruneta a postat un videoclip in care s-a filmat in timp ce dadea foc unei masti chirugcale. Iata de ce nu este de acord cu purtarea lor.

Nu este pentru prima data cand vedeta iese public si isi arata nemultimirea si dezacordul fata de restrictiile in vigoare adoptate ca masura preventiva de combatere si stopare a virusului SARS-CoV-2.

Adriana Bahmuteanu a fost prezenta la toate protestele anti-restrictii, sustinand ca masca nu protejeaza, de fapt, de nimic.

loading...
„Am venit pentru ca am obosit sa traiesc un an in frica.

Am obosit sa vad cum autoritatile ignora de fapt cerintele poporului roman. Am obosit sa port o masca care nu-mi serveste la nimic. Ma apara de virus cum ma apara si chilotii la viol. Deci nu se poate asa ceva. Am obosit sa aud de tot felul de masuri care nu-si dovedesc eficienta. As vrea ca Guvernul sa fie aproape de popor, aproape de oameni, dar de un an de zile ne infricoseaza. Asta a stiut sa faca, atat, din pacate” a spus Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu spune ca aceste masti fac mai mult rau decat bine. Bruneta este de parere ca mastile chirurgicale, despre care spune ca sunt confectionate din plastic, ne pun sanatatea in pericol. Prin aceasta metoda, vedeta vrea sa-i indemne pe oameni sa renunte la purtarea ei si sa se alature manifestatiilor impotriva masurilor impuse de Guvern.

„Vreau sa va arat astazi cum arde aceasta masca compusa in totalitate din plastic. M-am gandit sa-i dau foc ca sa vedeti si dumneavoastra cum arde, sa vedeti ce purtam noi la gura de un an de zile. Uitati-va cum arde aceasta masca, ce are in ea, numai plastic ordinar. Cu plasticul asta ordinar suntem noi obligati sa mergem pe strada in fiecare zi, sa intram in magazine cu acest plastic ordinar. Uitati-va cum cad bucati de plastic din aceasta masca pe jos, este incredibil! Suntem obligati sa purtam nenorocirea asta la gura dupa ce ca abia respiram de poluare, suntem obligati sa purtam si plasticul asta nenorocit la gura”, a declarat jurnalista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro