Alexandra Stan a dezvaluit cine sunt „serpii” de la Survivor Romania!

Alexandra Stan a scos la iveala amanunte incredibile dupa ce a parasit competitia Survivor Romania.

Alexandra Stan a parasit competitia Survivor Romania dupa ce medicul a hotarat ca Faimoasa nu mai poate continua sa ramana in show-ul de supravietuire din cauza organismului slabit. Ajunsa in Romania, artista a inceput sa faca dezvaluiri despre coechipierii sai si nu numai.

Alexandra Stan a vorbit despre adevaratele fete ale unora dintre concurenti, spunand ca unii Faimosi sunt de fapt total opusul a ceea ce se vede la televizoz.

Cantareata i-a numit „serpi” pe cei care joaca un rol in fata camerelor de filmat, adaugand ca realitatea este cu totul si cu totul alta.

loading...
„Eu m-am ofticat pentru ca, la un moment dat, voiam sa merg acasa. Eu le-am zis sa ma voteze si ei nu ma votau, dar cand aveam un blocaj ma puneau ca la scoala, ma judecau ca sunt praf.

Cand venea consiliul insa, ei nu ma votau pe mine, se votau intre ei. Politicile astea de alianta trebuiau facute mai tarziu. Noi ne scoteam pe noi, in loc sa-i scoatem pe Razboinici. Mi-a parut rau cand am plecat.

Ce e la tv e doar o mica parte din ce se intampla acolo. Ma bucur ca am plecat din cuibul ala de serpi. Eu nu am fost o persoana care sa faca strategii.

Morosanu e asa, Majda e asa, Jador, sunt persoane care stiu cu ce se mananca reality-show-ul. Perceptia mea e ca ei sunt falsi, de fata cu noi ziceau ceva, in fata camerelor, altceva. Si ei ma faceau pe mine prefacuta”, a declarat cantareata la Kanal D.

„ Zanni m-a pus la podea emotional, am plans. Nu am plans in viata mea asa mult, are un stil foarte agresiv. S-a luat si de Elena. Nu am furat eu mancarea Elenei. Am furat de peste tot, dar nu de la colegi, ci pentru colegi. Asta inseamna sa fi supravietuitor. El a vrut sa-i inchida gura Elenei. Am furat biscuiti, napolitane, de la tabara grecilor. Zanni e un copil. Il asociez cu nepotul meu. M-am conectat insa bine cu el, ca e sincer ca si mine.

loading...
Eu am fost slaba pe traseu, am zis chiar ca nu am ce sa caut aici”, a explicat vedeta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro