ALTE TREI LOCALITATI DIN ILFOV INTRA IN CARANTINA

Numarul de noi cazuri de infectare continua sa creasca in Romania, iar in Ilfov situatia se inrautateste. Dupa Bragadiru, Chiajna, Cornetu si Otopeni alte trei localitati intra in carantina.

Localitatile ilfovene Berceni, Branesti si Otopeni intra in carantina pentru o perioada de 14 zile, incepand de joi, ora 22:00. Cele trei localitati au depasit indicele de infectare de 6 la mia de locuitori. Ordinul de carantinare a fost aprobat de seful DSU, Raed Arafat. Potrivit deciziei autoritatilor, sunt carantinate si localitatile apartinatoare.

„Ca urmare a analizei de risc efectuata de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat in sedinta extraordinara: Hotararea nr. 31 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Berceni, cu satul apartinator Berceni, judetul Ilfov; Hotararea nr.
loading...
32 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Branesti, cu satele apartinatoare Branesti, Islaz, Pasarea si Vadu Anei, judetul Ilfov; Hotararea nr. 33 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru orasul Otopeni, judetul Ilfov”, a transmis, joi, Prefectura Ilfov.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro