ANCHETATORII AU FACUT O DESCOPERIRE TERIBILA DESPRE FEMEIA CARE A AGRESAT-O PE MIRELA VAIDA!

Politistii care se ocupa de cazul Mirelei Vaida au facut o descoperire teribila despre agresoare! In plus, conform marturiilor colegilor prezentatoarei de la “Acces Direct”, femeia a spus dupa ce a fost imobilizata ca ar fi vrut sa o omoare cu acea piatra pe care a aruncat-o spre ea.

La mai putin de 24 de ore de la imaginile traumatizante care au rulat la Antena 1, anchetatorii au aflat ca agresoarea ar fi fost internata la Spitalul Obregia pe 12 martie, iar diagnosticul pus de medici ar fi “retard mintal”, potrivit stiripesurse.ro. Cercetarile politistilor continua de agentii Sectia 4 Politie.

“(…) o persoana din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul ca o femeie necunoscuta, complet dezbracata, a intrat in platoul de filmare, in timpul unei emisiuni ce se transmite in direct, avand asupra sa si o bucata de caramida. A fost imobilizata. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 4, precum si un echipaj medical”, se arata in comunicatul oferit de oamenii legii, relateaza publicatia Libertatea.

Unul dintre cameramanii de la “Acces Direct” a alergat spre femeie si a imobilizat-o, inainte sa se mai apropie de realizatoare care s-a speriat ingrozitor.

loading...
“Tipa intruna, spunea ca are niste bani de luat de la doamna Mirela. Asta spunea non-stop. Era vorba de vreo 300 de lei. Nu a spus de unde aceasta datorie, decat ca are de luat acesti bani si sa i se aduca. Mai avea intr-o punga inca doua bucati de bolovani. A luat doar o bucata si a aruncat cu ea”, a declarat barbatul in cadrul emisiunii “Showbiz Report”.
“Imi este frica pentru viata mea. Nu am depus o plangere la Politie, dar poate ar trebui sa o fac, pentru ca primesc foarte multe amenintari inclusiv pe Facebook si pe YouTube de la o doamna care se intituleaza Magdalena Serban si care imi spune: vei plati toata viata pentru ce mi-ai facut la Acces Direct, ca din cauza ta fac puscarie. Dupa 16 ani, o sa ies si o sa te omor. Magdalena Serban este criminala de la metrou, care este in puscarie si imi este teama ca ea chiar ma ameninta, asa ca voi lua lucrurile mai in serios”, a declarat Mirela Vaida dupa ce a fost agresata fizic in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 1.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro