Andreea Marin s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la scurt timp dupa ce fiica ei s-a imbolnavit!

Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca si a recunoscut ca nu se astepta sa aiba reactii adverse precum dureri de muschi.

In emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Exclusiv VIP, vedeta a facut mai multe dezvaluiri si a povestit si ca fiica ei Violeta, in varsta de 13 ani, s-a infectat cu Covid-19 in preajma sarbatorilor de iarna. Violeta a stat in izolare timp de 3 saptamani, atat de Craciun cat si de Revelion.

“Am facut primul vaccin, astept acum rapelul. Nu a fost chiar o placere, desi eu sunt, asa, o fire puternica si nu ma asteptam sa am vreo reactie dupa! Am avut doua zile de stat in pat, si doua nopti, si eu nu stau in pat niciodata, dureri foarte puternice de muschi, de sus pana jos, fara temperatura, ca la o gripa puternica, dar fara temperatura, ceea ce a fost foarte ciudat! Am facut controversatul vaccin (Astra Zeneca), dar nu a fost din acel lot, nu stiu daca are vreo legatura sau nu. E normal sa ne punem intrebari, e normal sa ne gandim la toate, insa am decis ca voi face si a doua runda, pentru ca, pana la urma, daca zicem cat mai multi nu, de ce sa nu ne fie bine impreuna. Deci am decis sa fac vaccinul si partea a doua, mai ales ca noi am avut in casa un bolnavior, chiar fetita mea si a fost bolnavioara chiar de Craciun si de Anul Nou! A stat inchisa de sarbatori. Nu am avut ce sa facem, dar a fost tare viteaza! A avut o forma usoara, se intampla! Totul a fost bine in final! Noi nu am avut nicio problema, ne-am testat de mai multe ori. Am stat total separati. Ea nu a luat de acasa, a luat din afara casei. Ea are, sa zic asa, o mica garsoniera a ei.
loading...
Are camera, holul si baia proprie, daca inchizi acolo usa, practic e izolata de noi, in restul casei, astfel incat noi ii duceam mancarea. I-am pus si un bradut la usa. I-am facut si o surpriza, ne-am dus si am gasit o chestie mare din plastic si am izolat usa ei, i-am pus si am deschis usa sa vada bradutul, sa ne vada pe noi in acea seara, dar nu puteam altfel comunica decat despartiti! Eu cred ca a fost o lectie si pentru ea. A trebuit sa se descurce singura aproape 3 saptamani! Atat a stat izolata! Si sa isi ia pastilutele! A fost foarte ascultatoare, foarte curata, si-a pastrat mediul curat! Totul a fost bine, in final! E o lectie si asta! Fiecare generatie are lectiile ei, pana la urma!”, a marturisit prezentatoarea TV.
In plus, Andreea Marin s-a apucat sa faca cursuri de design interior. Ea isi va deschide curand un Hub pentru evenimente si alte activitati interesante si creative.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro