Aurel Padureanu, suparat foc si para pe Gigi Becali

Gigi Becali promisese ca-l va sprijini pe Aurel Padureanu, dupa moartea Corneliei Catanga, dar artistul spune ca nu a fost deloc asa.

Aurel Padureanu si Cornelia Catanga au fost executati siliti din vila in care locuiau pentru ca nu si-au platit ratele la timp. Inainte ca doamna muzicii lautaresti sa moara, familia se mutase cu chirie intr-o alta locuinta, pe care si-o permiteau din pensia artistei. Dupa ce aceasta a murit, Aurel Padureanu si Alexandru, fiul sau, risca sa ramana pe drumuri. Disperat, artistul a cerut ajutorul patronului FCSB, Gigi Becali, recunoscut pentru ajutorul acordat de-a lungul timpului oamenilor in nevoi.

In urma cu cateva zile, Aurel Padureanu facea un apel catre milionarul din Pipera, caruia ii cerea cu diserare ajutorul.

Barbatul si fiul sau risca sa ramana pe drumuri si i-au cerut lui Gigi Becali sa le gaseasca o locuinta.

„ Am ramas pe drumuri, ne dau afara din vila in care stam cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plateam. Il rugam pe domnul Becali sa ne ajute cu doua camarute, pentru mine si fiul meu. Suntem distrusi, virusul ucigas m-a lasat fara sotie, fara casa, fara bani”, a spus Aurel Padureanu pentru Playtech.

loading...
Contactat de jurnalisti, latifundiarul a marturisit ca va ajuta la funeraliile regratei artiste: O voi inmormanta, ce sa fac?!”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Rudele si prietenii apropiati sunt cei care au pus mana de la mana si au strans banii necesari pentru inmormantarea Corneliei Catanga. Potrivit declaratiilor lui Aurel Padureanu, Gigi Becali nu ar fi contribuit cu nimic pentru a-i sprinjini. Mai mult, acesta nu se arata nici dornic sa ii ajute sa le gaseasca o locuinta.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu inmormantarea. Cand i-am zis de casa, a zis ca nu are de unde sa ne dea, ne-a trimis la caminele de nefamilsti”, a declarat Aurel Padureanu pentru aceeasi sursa citata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro