Capitala intra in scenariul rosu de la ora 00:00. Care sunt noile restrictii din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis, in sedinta de duminica, restrictiile care se vor aplica in urmatoarele 14 zile, dupa ce incidenta cumulata a depasit 3 cazuri la mia de locuitori. Intrarea in scenariul rosu se face duminica, la miezul noptii.

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis, in sedinta de duminica, intrarea in scenariul rosu, incepand din data de 08.03 .2021, ora 00:00, pentru o perioada de 14 zile.

Rata de incidenta la care s-au referit autoritatile este cea de 3,05, inregistrata inca de vineri.

Sambata, incidenta cumulata era deja 3,12 la mie.

In urmatoarele doua saptamani, vor merge fizic la ore prescolarii, elevii din ciclul primar si cei din clasele terminale.

loading...
”Este permisa organizarea cu prezenta fizica a simultarii examenelor national, a examenelor pentru anii terminalu si a orelor remediale pentru toate clasele.

Activitatea restaurantelor, barurilor, cafenelelor, discutecilor, cluburilor si a altor localuri in interior, dar si a unitatilor de spectacole si a salilor de jocuri este interzisa. Se poate continua activitatea teraselor.

De asemenea, este interzisa organizarea specuacolelor si a altor manifestari in aer liber.

”Este obligatorie purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise”, se mai arata in decizia CMBSU.

Municipiul Bucuresti a iesit din scenariul rosu in 25 ianuarie.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro