Cat costa cizmele lui Klaus Iohannis, purtate cand a plantat copaci la Dabuleni.

Presedintele Romaniei s-a apucat de plantat copaci la Dabuleni. Pe langa gestul nobil si extrem de responsabil al sefului statului, a mai fost ceva care a atras atentia tuturor. Mai exact, cizmele lui Klaus Iohannis. Bineinteles, nu e vorba de orice incaltaminte, ci un ape care romanii de rand si-ar permite sa o aiba doar daca ar lua-o in rate, nicidecum cu banii jos.

Presedintele Romaniei a luat parte recent la o actiune de plantat copaci la Dabuleni, judetul Dolj. Bine informat privind imprejurarile in care va avea loc evenimentul, iata ca seful statului s-a echipat corescpunzator.

Cizmele lui Klaus Iohannis au atras toata atentia. Cu aceasta ocazie, seful statului a purtat o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle.

Nu este tocmai o pereche ca oricare alta de incaltaminte. Potrivit site-urilor care au la vanzare cizmele lui Klaus Iohannis, pretul unei perechi este unul extrem de piperat.

loading...
Cizmele lui Klaus Iohannis, purtate cand a plantat copaci la Dabuleni, sunt, fara doar si poate, un bun la care multi romani doar pot visa. De nevoie, sunt unii care si le-ar permite doar in rate.

Pe site-ul Dockyard Store, o pereche ca cizmele lui Klaus Iohannis se vinde cu 1.159 de lei, ceea ce in euro ar insemna undeva la 240 euro. Insa, cum in Romania, salariul minim net pe economie nu trece de 1.400 de lei, cizmele lui Klaus Iohannis nu sunt pe buzunarul oricui.

Cizmele purtate de Klaus Iohannis la Dabuleni sunt dedicate pescuitului si vanatorii, au pe interior captuseala exclusivista din piele de vitel, iar talpa este din cauciuc in trei straturi, avand si pernite de amortizare la calcaie, oferind confort maxim, chiar dac[ sunt purtate toat[ ziua.

Descrierea produsului purtat de Klaus Iohannis garanteaza ca nu este o incaltaminte ca oricare alta, dupa cum urmeaza:

”Cizmele din cauciuc pentru barbati Aigle Parcours 2 Signature au un design elegant, rafinat, astfel ca sunt alegerea perfecta pentru partide mai lungi de vanatoare sau pescuit, sau daca la servici ai nevoie de incaltaminte impermeabila, de calitate.

Partea superioara confectionata din cauciuc natural Gomma Plus, captuseala moale, din piele, branturile din spuma anti-soc si cu invelis din piele, latimea gambei reglabila, talpa inovativa, din cauciuc, in trei straturi si cu pernite de amortizare la calcaie, ofera confort maxim chiar pe tot parcursul zilei.

loading...
Captuseala exclusivista, din piele de vitel garanteaza pastrarea microclimatului ideal. Purtand aceasta piesa frantuzeasca, de calitate superioara, lucrata de mana piciorul nu va obosi nici dupa plimbarile indelungate”, scrie detaliat in descrierea de pe site-ul care vinde cizmele purtate de Klaus Iohannis la Dabuleni.

sursa: redactia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro