Cate case are Diana Sosoaca. Averea senatoarei

Diana Sosoaca este unul dintre cei mai controversati politicieni ai Romaniei. Iese mai mereu in evidenta prin actiunile sale si vorbele acide la adresa autoritatilor. In timp ce militeaza pentru drepturile cetatenilor, Diana Sosoaca duce o viata lipsita de griji, din punct de vedere financiar. Are mai multe case, dintre care una de vacanta, dar si cateva terenuri si conturi bancare cu mii de euro.

Pana sa fie demisa din partid, Diana Sosoaca era cea mai bogata membra a AUR. Din declaratia sa de avere reiese ca nu sta rau deloc la capitolul financiar. Iata cate case are senatoarea.

Declaratia de avere a Dianei Sosoaca arata ca aceasta detine trei case, dintre care una de vacanta. Pe langa acestea, mai are patru terenuri. Concret: un teren agricol de peste 20.000 mp in Balotesti, judetul Ilfov, plus alte trei intravilane, doua in Valcea, iar unul in Dambovita. In ceea ce priveste conturile bancare, Diana Sosoaca detine patru la numar, in care are un total de 16.000 de euro. La aceasta suma se mai adauga si 5.000 de euro, valoarea unor obiecte de arta mostenite din familie.

Totodata, Diana Sosoaca detine si un cabinet de avocatura, de unde anul trecut a incasat suma de 250.000 de lei. Sotul ei este secretar la acest cabinet si primeste 28.000 de lei pe an. De altfel, senatoarea independenta mai detine si un Opel Corsa, achizitionat in anul 2015.

loading...
Pe pagina de facebook a senatoarei sunt cateva fotografii dintr-una din locuintele sale. Apare imbracata in port traditional, alaturi de o fetita.

Si in copilarie Diana Sosoaca era in centrul antentiei. In spatiul public au aparut unele imagini cu senatoarea cand era alaturi de parinti si se bucura de copilarie.

sursa: redactia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro