Ce avere are Costi Ionita, celebrul producator muzical roman

Costi Ionita a pus bazele unei adevarate fabrici de bani! Ce avere are producatorul de muzica?

Costi Ionita este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, cu o cariera de succes in industria muzicala de zeci de ani. Inca de la o varsta frageda, el si-a facut cunoscut talentul, ca la doar 12 ani sa intre in taraful clubului Constanta.

La varsta de 13 ani, Costi Ionita mergea cu taraful in Franta, iar in liceu infiinta trupa de rock Agartha.

De numele lui s-a legat evolutia mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar si succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani. In 2012, Costi Ionita era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs si cantat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”.

Costi Ionita a colaborat cu cei mai tari artisti de la noi precum Lidia Buble, Dani Mocanu sau Florin Salam si fiica acestuia. Iar cele mai recente piese ale lui, cele cu Jador, Dodo, Bogdan Mocanu si Iancu Sterp au milioane de vizualizari pe TouTube si se afla in topuri de la lansare.

loading...
Costi Ionita a reusit sa-si duca din nou piesele pe primele locuri in topurile de la radio, lansand hit dupa hit. Dupa ce ani de zile a locuit in SUA, artistul s-a intors in tara si a infiintat o casa de productie de succes.

Cantaretul nu a vorbit despre averea sa cand era in SUA, locuia in Miami si era producator pentru Shaggy, Kat de Luna, Mohombi sau Faydee, dar nici in prezent, cand scoate numai piese de top. Chiar daca sunt voci care spun ca Ionita ar fi milionar in dolari, artistul prefera probabil sa-si investeasca banii in muzica.

In ultimii ani, celebrul cantaret si-a schimbat complet stilul de viata. A devenit vegetarian, face yoga, si isi surprinde fanii cu imagini facute in bisericile in care merge ca sa se roage.

In anul 2007, Costi Ionita a socat opinia publica dupa ce s-a aflat ca intentioneaza sa cumpere o masina placata cu aur, dar a renuntat. La momentul acela, presa a scris mult despre Jaguarul XJR placat cu aur de 24 de karate, dar, in cele din urma, artistul a renuntat la idee.

El a luat aceasta decizie pentru ca respectiva masina, chiar daca era placata cu aur, avea probleme pe partea electrica. In aceste conditii, Costi Ionita nu a vrut sa dea 140.000 de euro pe o masina ce necesita reparatii. Cu putin timp in urma, cantaretul a fost surprins de paparazzi la volanul unui BMW fabricat in 2014, model ce costa in jur de 20.000 de euro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro