Ce i se intamplase lui Laurette inainte de a ajunge la hotel!

Laurette a trecut prin momente greu de descris, dupa ce a mers intr-un hotel. Vedeta a fost batuta de catre un barbat, iar ulterior bruneta a ajuns la INML pentru a-si scoate certificatul medico-legal.

Laurette a trecut prin momente groaznice, dupa ce a fost agresata fizic de catre un barbat intr-o camera de hotel. Vedeta il cunostea dinainte pe barbat si a crezut ca este un om in regula, insa aparentele insala. Pentru Antena 3, ea a declarat ca ”parea un domn destul de ok”. Este bucuroasa ca a reusit sa scape cu viata din mainile agresorului.

”Eu il cunosteam de mai mult timp, el a insistat la mine in mai multe randuri, 6-7 luni. M-am intalnit cu el cu o seara inainte si parea un domn destul de ok. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata si multumesc Politiei ca a venit intr-un timp foarte prompt si efectiv am scapat cu viata si pot sa vorbesc cu dumneavoastra acum.

O sa depunem o plangere saptamana urmatoare pentru ca in seara respectiva au fost multe, am stat fost mult la politie, am stat la IML si am ramas.. am stabilit de comun acord sa mergem in urmatoarele zile ca avem timp la dispozitie 90 de zile”, a spus vedeta.

loading...
”Eram la limita. Daca doua minute intarzia politia astazi eram moarta. Am ripostat aparandu-ma, autoaparare. Orice femeia ar fi facut la fel. Am luptat cu el sa nu ma omoare.

Este exclus ca eu sa ma fi dus acolo asa cum am citit in presa, pentru ca s-au scurs anumite informatii din politie. S-a citat doar ceea ce a spus el. S-a spus ca eu m-as fi dus acolo ca sa cer bani pentru anumite servicii.

Eu am si inregistrarea pentru ca eu am avut un feeling si cand m-am intalnit cu el in seara precedenta am inregistrat toata discutia dintre mine si el timp de 1:20 cat am stat de vorba. Si o sa pun la dosar toata inregistrarea in care se vede clar ca eu am refuzat categoric cadouri din partea lui”, a marturisit Laurette.

Laurette a fost implicata intr-un scandal de proportii intr-o camera de hotel. Bruneta a facut primele declaratii, dupa ce ar fi fost agresata de barbatul cu care si-a petrecut seara. Laurette a explicat faptul ca are de gand sa-si caute dreptatea in justitie, dupa bataia pe care a incasat-o. Mai mult decat atat, aceasta a povestit faptul ca, daca politistii nu ajungeau la timp, situatia se putea termina tragic.

”A avut loc o agresiune fizica, eu pot sa spun ca ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata si ca astazi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot sa va spun doar ca am fost trasa intr-o capcana.

Cineva doreste sa imi construiasca o alta imagine decat cea in care sunt eu. Nu este prima data cand incearca si se pare ca i-a reusit. O sa merg pe cale legala de data aceasta”, a declarat Laurette la iesirea de la IML.

”Daca politia intarzia doua minute, ma omora acolo, atat pot sa va zic. Eu am o banuiala cine doreste sa imi faca raul, dar de data asta voi merge pe cale legala. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot sa spun este ca mi s-a intins o capcana. Am luptat cu el ca sa pot sa scap de acolo. S-a spart usa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp”, a precizat vedeta.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro