Ce masuri de protectie a luat sotul prezentatoarei Mirela Vaida dupa ce aceasta a fost la un pas de moarte?

Mirela Vaida a fost la un pas de moarte zilele trecute, dupa ce o femeie dezbracata a incercat sa o loveasca in platoul emisiunii sale.

Prezentatoarea Mirela Vaida a trecut printr-un moment extrem de dificil, dupa ce o femeie a intrat in platoul emisiunii pe care o modereaza cu un bolovan si a incercat sa o loveasca in zona capului.

Vedeta Antena 1 a izbucnit in lacrimi imediat dupa episodul sinistru prin care a trecut in fata a milioane de telespectatori. Sotul vedetei nu o scapa din ochi pe Mirela Vaida si in fiecare dimineata, acesta o conduce pana in fata usii platoului de televiziune pentru a se asigura ca este in siguranta.

Mirela Vaida a transmis un mesaj dur, printre lacrimi, prin care ii indeamna pe cei de acasa sa nu confunde rolul prezentatorului cu subiectele din grila emisiunii. Aceasta a adaugat ca se teme pentru viata ei si ca a trecut prin momente extrem de dificile dupa episodul tentativei de omor.

loading...
„Nu incerc sa conving pe nimeni cu nimic, sunt multi oameni care cred ca tot ce s-a intamplat e o facatura. Nu vreau sa conving pe nimeni de acele scenarii.(…) E pacat sa confundati prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu va plec.
Noi prezentatorii suntem cei care prezinta niste realitati. Noi nu fabricam subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecatori, si nu suntem noi Dumnezei, suntem niste oameni. Faptul ca voi vreti sa ne injurati, sa ne doriti moartea copiilor nosti, faceti ce vreti in mediul online, dar cand viata mea e in pericol nu ma pot abtine. Nu vreau sa va conving. Faceti ce doriti. Eu doar vreau sa-mi apar viata si pe cei trei copii pe care ii am de crescut.” , a spus Mirela Vaida la Acces Direct

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro