Ce s-a intamplat cu contul de instagram al lui Jador in timp ce artistul se afla la Survivor Romania 2021?

Jador va avea parte de o surpriza de proportii in momentul in care se va intoarce de la Survivor Romania 2021. Ce s-a intamplat cu contul lui de instagram?

Jador este unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Survivor Romania 2021, drept dovada ca acesta a fost ales de mai multe ori favoritul publicului, artistul fiind votat de o multime de persoane. Ce s-a intamplat cu contul de instagram al lui Jador in timp ce acesta se afla la Survivor Romania?

Jador se afla in Republica Dominicana de mai multe saptamani, acesta fiind concurent la Survivor Romania 2021, in echipa Faimosilor. Artistul nu are acces la telefonul mobil si nici la retelele de socializare, motiv pentru care va avea parte de o mare surpriza in momentul in care se va intoarce acasa.

Din momentul in care a plecat la Survivor Romania 2021 si pana in prezent, Jador a inceput sa fie urmarit de tot mai multe persoane in mediul online, astfel ca acesta a ajuns la 1 milion de urmaritori.

loading...
Vestea a fost data pe contul de instagram al lui Jador, evident, mesajul fiind postat de cel care ii administreaza contul in perioada in care artistul se afla la Survivor Romania 2021.

„Va multumesc dragilor pentru ca datorita voua Jador a ajuns la 1 mil de urmaritori.”, este mesajul aparut pe contul de instagram al lui Jador.

Aceasta este o dovada in plus a faptului ca Jador i-a cucerit pe cei de acasa, acesta fiind iubit si votat de public.

Postarea a strans 89.993 de aprecieri si o multime de comentarii, Faimosul fiind feliciat de prietenii virtuali.
Saptamana trecuta, Jador s-a accidentat grav la Survivor Romania 2021, iar problema la genunchi l-a impiedicat sa mai intre pe traseu sau sa fie alaturi de colegii lui la consiliu. La acel moment, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021, a anuntat ca Jador se afla sub supraveghere medicala si ca primeste ingriji de specialitate.

Desi Faimosul a urlat de durere la Survivor Romania 2021, colegii din echipa adversa au fost convinsi de faptul ca Jador a jucat teatru si ca, in realitate, durerile nu erau atat de mari. Razboincii au considerat ca Jador doar s-a prefacut pentru ca jocul sa fie oprit, iar punctul sa nu mearga, in acel moment, la echipa Razboinicilor.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro