CE S-A INTAMPLAT CU HAINELE PE CARE GHEORGHE DINCA LE-A PURTAT

A trecut mai bine de 1 an si jumatate de la presupusele crime care au ingrozit intreaga Romanie, insa nici acum nu exista certitudini cu privire la dosarul Caracal si la uciderea celor doua fete, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Toaat lumea s-a intrebat ce anume s-a intamplat cu hainele pe care Gheorghe Dinca le-a purtat in noaptea in care ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu. Acum s-a aflat, de fapt, ce s-a ales de ele si unde sunt!

Acum s-a aflat ce s-a intamplat, de fapt, cu hainele lui Gheorghe Dinca. Se pare ca bluza si pantalonii din noaptea presupusei ucideri a Alexandrei Macesanu au ajuns din nou in posesia „monstrului” din Caracal.

Desi hainele au fost preluate initial de anchetatori pentru a fi investigate, acestia i le-au spalat si apretat lui Dinca si i le-au inapoiat in inchisoare, pe motiv ca nu au gasit pe ele probe de funingine, noteaza wowbiz.ro.

Gheorghe Dinca vrea si el, nu numai rudele celor doua fete rapite, violate si ucise, ca dosarul in care este anchetat sa fie stramutat. Chiar judecatorii au ramas masca atunci cand au auzit.

loading...
Cel caruia i s-a zis ”Monstrul din Caracal” s-a aliat cu rudele fetelor pe care le-a ucis! Asa pare, din moment ce chiar si el vrea stramutarea procesului in care este judecat, asa cum au cerut in repetate randuri rudele indurerate ale Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu.
Anul trecut, parintii celor doua adoleescente ucise de Dinca au solicitat ca dosarul sa fie stramutat, insa magistratii au ramas fermi pe pozitie, insistand sa judece ei cazul. Asta desi au demonstrat ca mai au si scapari, asa cum a fost si cazul masinii lui Dinca, proba cheie in dosar, care fusese scoasa la vanzare de Fisc, fix sub nasul magistratilor. Asa ca au respins cererea facuta de Monica Melencu, mama Luizei. Mai mult, femeia a fost obligata de judecatori sa plateasca si cheltuielile de judecata. „Respinge, ca inadmisibila, cererea de stramutare formulata de petenta Melencu Monica Georgeta. In baza art 275 alin 2 Cpp ,obliga petenta la 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. In baza art. 275 alin. 6 C.p.p., onorariile aparatorilor desemnati din oficiu pentru intimatii-inculpati Dinca Gheorghe si Risipiteanu Stefan, raman in sarcina statului. Fara cale de atac”, este decizia magistratilor.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro