Ce s-a intamplat cu vila Denisei Raducu, la 4 ani de la moartea ei.

Denisa Raduca a murit din cauza unei boli nemiloase, cancer de ficat. Inainte de a inceta din viata, cantareata de manele incepuse lucrarile la o vila, careia apucase doar sa ii ridice peretii exteriori. Acum, dupa trei ani de zile, tatal artistei a dezvaluit ca lucrarile sunt gata. De asemenea, a dezvaluit si cine va urma sa se mute in casa Denisei Raducu.

Denisa Raducu, inainte de a fi rapusa de cancerul de ficat, dorea sa isi ridice casa visurilor ei in comuna Stefanesti, jud. Valcea. Din nefericire, aceasta a apucat doar sa ridice peretii exteriori.

Dupa moartea artistei de acum aproape patru ani, apartamentul, dar si casa, i-au ramas mostenire surorii acesteia, Adelina. Emilian Raducu, tatal raposatei cantarete de manele, a declarat ca lucrarile la casa sunt gata si ca totul arata exact asa cum si-a dorit Denisa Raducu.

De asemenea, acesta a afirmat ca sora Denisei a investit in casa si ca aceasta urmeaza sa se mute in respectiva locuinta, la vara, impreuna cu familia ei.

loading...
„Lucrarile la casa sunt pe ultima suta de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar si apa. Toate utilitatile sunt puse la punct. Locuinta are sase camere, este modernizata, avem baie, avem de toate, asa cum a vrut fata mea, Denisa, sa arate. Fata cea mare, din Spania, si cumnatul au investit in casa. Ei vor sta pe viitor acolo. Sa speram ca, la vara, fiica mea si familia ei se vor bucura de ea’, a declarat tatal Denisei Raducu pentru playtech.ro.

Adelina, sora Denisei Raducu, povestea anul trecut despre investitiile pe care le-a facut in casa. Aceasta marturisea ca a cheltuit cel putin 30.000 de euro, dar ca banii nu conteaza, mentionand ca totul este in memoria Denisei Raducu. Familia raposatei cantarete de manele isi doresc sa pastreze vie amintirea acesteia.

„Pana acum, am investit cel putin 30.000 de euro, dar, pana la final, cred ca vom mai investi alti 30.000 de euro. Nu conteaza banii, facem cu drag si in memoria Denisei. In casa vom locui atunci cand vom veni din Spania, in vizita, in vacante, poate o pastram si pentru copii, atunci cand vor creste si ei. In fine, important este ca vom avea grija mereu de memoria celei care a fost Denisa Raducu, o cantareata atat de iubita’, a spus ea, la Kanal D.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro