Chiara Ferragni, cel mai iubit influencer din Italia, a nascut!

Chiara Ferragni a impartasit prima imagine cu micuta Vittoria pe conturile de socializare.

Chiara Ferragni este una dintre cele mai cunoscute figuri publice din Italia, fiind urmarita la fiecare pas de milioane de fani. Frumoasa blondina traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei, intrucat, in urma cu putin timp, aceasta a adus pe lume o fetita superba, pe care o va boteza Vittoria.

Chiara nu a mai avut rabdare si a impartasit o prima fotografie cu micuta care s-a nascut chiar astazi. Coplesita de emotii, tanara mamica si-a strans bebelusa la piept pentru prima data si a impartasit bucuria imensa pe care o traieste cu aproape 23 de milioane de fani care o urmaresc pe blondina la fiecare pas.

Internautii au coplesit-o pe Chiara cu felicitari si urari de bine si asteapta tot mai multe fotografii si vesti despre starea proaspetei mamici, dar si despre micuta Vittoria.

loading...
„Martie 23, 2021. A noastra Vittoria”, a scris Chiara Ferragni pe Instagram, in dreptul pozei cu micuta Vittoria, pe care o tine strans la piept.

Tanara mamica are o cariera de succes, dar este extrem de implinita si in plan personal. Chiara Ferragni este, de ceva timp, intr-o relatie cu rapperul Fedez, cei doi avand impreuna si un baietel in varsta de 3 ani, pe nume Leoncino.

Vedeta a povestit cu lux de amanunte pe pagina sa de Instagram despre trairile pe care le-a avut atunci cand a ramas insarcinata pentru prima data, marturisind ca emotiile au coplesit-o atunci cand l-a tinut in brate pe baietelul ei.

„Acestea au fost cele mai frumoase lacrimi pe care le-am varsat vreodata. Acesta a fost momentul in care l-am vazut pe Leo venind pe lume. N-am mai simtit niciodata un astfel de sentiment. A fost dificil, am fost epuizata, insa traind aceasta experienta cu logodnicul meu alaturi, mi-a fost mai usor. S-a simtit ca o scena de film”, a scris Chiara pe Instagram.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro