CONNECT-R, MESAJ IMPRESIONANT PENTRU MISHA, DE 8 MARTIE.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Connect-R a transmis un mesaj impresionant catre fost sa sotie Misha. Artistul i-a multumit public pentru tot ce a facut pentru fetita lor, pentru sacrificiile si devotamentul de care a dat dovada.

Desi sunt despartiti de mai bine de cinci ani, Connect-R si Misha au ramas in relatii apropiate de dragul fetitei lor, Maya. Artistul si-a impresionat fanii cu un mesaj de apreciere pe care l-a transmis catre fosta sotie. De 8 martie, Connect-R i-a multumit fostei sotii pentru tot ceea ce este, pentru faptul ca a fost o mamica devotata si pentru ca mereu a pus-o pe fetita lor pe primul loc

„Se spune ca o fata devine femeie atunci cand isi incepe viata! Eu zic ca devine femeie atunci cand naste duh! Atunci cand da viata! Si totusi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mama esti atunci cand reusesti sa-ti dai seama ca, copilul tau are nevoie de tine mai mult decat ai tu nevoie de tine. Mama inseamna sa ai timpanele pregatite pentru a suporta tipetele copilului tau, atunci cand urletul e singurul vocabular pe care copilul tau il cunoaste. Mama inseamna sa renunti, bineinteles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la iesirile in club, la tot felul de distractii de fetite!

Sa stai seara sa-ti adormi copilul! Sa-i spui povesti ca sa aiba vise frumoase! Sa te poti trezi dimineata, ca sa-i faci pachet pentru gradinita, sa stai sa-ti ingrijesti ingerasul cand e racit, sau are otita! Sa renunti la orgoliul tau, in certurile cu sotul tau, doar pentru linistea copilului tau! Practic la finalul zilei, el, copilul tau, sa fie tot ce conteaza pentru tine! Nu e mama cea care da viata unui copil, ci mai degraba cea care-si da viata pentru copil!! Multumesc, Misha pentru ca esti mama, pentru ca esti ingerul copilului nostru”, este mesajul scris de Connect-R.

loading...
Gestul lui Connect-R i-a impresionat pe internauti. Acestia l-au felicitat pentru cuvintele frumoase si mai ales pentru faptul ca desi nu mai formeaza un cuplu alaturi de Misha inca o respecta si o apreciaza asa cum ar trebui.

„Felicitari, ai o educatie DEOSEBITA.; Frumos ai scris bro. Tot respectul pentru ceea ce esti; Extraordinar, ma bucur sa vada ca inca va intelegeti; Esti un barbat special, Misha este o norocoasa; Ma bucur ca inca exista armonie intre voi, gestul tau este minunat.”, au fost cateva dintre comentariile lasate de internauti.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro