Cornelia Catanga ar putea fi exhumata!

Cornelia Catanga ar putea fi exhumata! Familia nu este convinsa ca artista a murit din cauza infectiei COVID-19 si sustine ca primul test a fost negativ. Mai mult, senatoarea Diana Sosoaca a sfatuit familia sa ceara autopsie.

Un scandal urias ia amploare, dupa ce Cornelia Catanga a fost inmormantata, sambata, fiind condusa pe ultimul drum de familie si de cativa prieteni apropiati.

De profesie avocat, senatorul Diana Sosoaca l-a sfatuit pe Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, sa nu o inmormanteze pe artistam, pentru a putea solicita efectuarea autopsiei.

Nu a mai fost timp pentru asa ceva pentru ca protocolul in cazul deceselor de COVID cere o inmormantare in scurt timp de la preluarea trupului de la morga.

Totodata, o ancheta a fost demarata dupa moartea Corneliei Catanga. Directia de Sanatate Publica Bucuresti ar trebui sa faca o ancheta epidemiologica pentru a-i identifica pe toti oamenii care au participat la inmormantarea Corneliei Catanga si au intrat in contact cu familia artistei rapuse de COVID-19.

loading...
Rudele Corneliei Catanga ar fi trebuit sa stea in izolare, fiind considerati suspecti de coronavirus.

Aurel Padureanu a spus pana in ultima clipa ca sotia sa nu ar fi avut COVID-19, insa e contrazis de medici care sustin ca ambele teste, atat cel antigen facut in ambulanta, cat si cel RT-PCR au fost pozitive.

„Azi noapte a ajuns la spital, a facut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au bagat-o astia la Covid, ca asa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot sa dau mai multe detalii, ca sunt in situatia in care sunt. Va rog sa ma iertati!”, a declarat Aurel Padureanu pentru Fanatik.

In aceste conditii, Diana Sosoaca sfatuieste familia Catanga plangere penala asa cum s-a intamplat in cazul actorului Bogdan Stanoevici. In urma plangerilor, procurorii ar putea solicita exhumarea celor decedati pentru ca in urma autopsiei sa fie stabilita cauza exacta a mortii.

In schimb, Mara Banica, buna prietena cu Cornelia Catanga, sare la gatul senatoarei Diana Sosoaca. Jurnalista o acuza ca instiga la ura impotriva medicilor si insufla neincredere in sistemul medical. Acestei situatii i-a cazut victima si Cornelia Catanga.

loading...
Jurnalista a spus ca artista Cornelia Catanga, desi se simtea foarte rau, a refuzat sa mearga la spital. Mara Banica o acuza pe Diana Sosoaca de faptul ca propaga tot felul de idei care ii tin pe oameni departe de medici.

„Aici vorbim de o alta situatie pe care nimeni n-o descrie corect. Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tampenia asta propagata de tot felul de inconstienti: Fugiti romani din spitale! Protestati pe strazi! Ca de aia nu scapam mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne loveste, nici Covid-ul nu ne loveste, nici nimic, nici Politia nu ne da amenzi. Noi putem si ne transformam in bombardieri. Uite ca ne loveste boala, uite ca exista, uite ca nu ne omoara in spitale, ne omoara faptul ca nu mergem la timp in spitale”, a spus Mara Banica la Antena3.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro