Cum o cheama pe fetita lui Smiley si a Ginei Pistol?!

Smiley si Gina Pistol au spus ce nume au ales pentru fetita lor.

Gina Pistol si Smiley traiesc una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste. Pe langa faptul ca au o relatie de mai bine de trei ani, cei doi indragostiti se iubesc ca la inceput. Si fericirea a fost si mai mare in momentul in care au aflat ca vor deveni parinti pentru prima data.

In data de 9 martie, Gina Pistol a nascut o fetita perfect sanatoasa. La scurt timp, pe conturile lor de socializare, parintii au scris primele randuri despre aceasta perioada extrem de frumoasa.

”Hello. Salutare, tuturor. Va pupam cu drag. Aflati despre noi ca suntem bine, in special Gina. Fetita noastra este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasa. Am ajuns cu bine acasa, le multumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urari, sfaturi si energie pozitiva.

Cea mai frumoasa surpriza si cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sanatoasa si este minunata.

loading...
Abia asteptam sa se faca mare, sa-i povestim cat de multe mesaje a primit si cat de mult s-au bucurat oamenii pentru nasterea ei”, a spus Smiley, in clipul video de pe Facebook.

Desi pana la momentul actual, Gina si cantaretul nu au postat nicio fotografie cu micuta, se pare ca au facut prima dezvaluire despre numele ei. Astfel, proaspetii parinti au spus ce nume au ales pentru fetita lor. Josephine Ana Maria este numele fetitei lui Smiley si a Ginei Pistol.

Pe contul de socializare a prezentatoarei a aparut o imagine cu certificatul de nastere al micutei, dar si o imagine de la ecografie. „Josephine, ne-am indragostit iremediabil de primul ei zambet”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro