Daniel Pavel a anuntat o noua schimbare la Survivor Romania!

Daniel Pavel i-a anuntat pe concurentii de la Survivor Romania ca nu vor juca jocul de comunicare!

Noua saptamana a concursului ce este urmarit de milioane de oameni pe fiecare minut, Survivor Romania 2021, aduce o premiera. Dupa primul joc de imunitate al saptamanii, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a tinut sa precizeze o schimbare ce urmeaza sa se produca dupa cel de-al doilea joc de imunitate.

Cum toti asteptau sa joace un nou joc de comunicare, mult asteptat de concurentii taberelor Faimosilor si Razboinicilor, vestea i-a surprins. In locul jocului de comunicare o sa fie un joc de recompense cum nici nu-si pot imagina. Curiozitatea s-a asternut peste ei si au asteptat anuntul important facut de Daniel Pavel. Echipa Faimosilor a fost felicitata si cativa membri au putut sa isi spuna trairile pe care le-au avut pentru un joc de stafeta care tinea cu sufletul la gura orice telespectator.

„Vreau sa profit de energia acestui meci! Vreau sa va spun ceva dragi Faimosi si dragi Razboinici, saptamana aceasta nu vom juca jocul de comunicare… Nu veti juca jocul de comunicare si stiti de ce? Pentru ca va asteapta un joc pentru recompensa cu totul si cu totul special, unul cum nu s-a mai jucat pana acum la Survivor Romania! Unul care are o miza fara precedent! Este o miza la care sunt convins ca nu va ganditi in acest moment! O miza care intrece orice asteptare! O miza pe care nu o voi dezvalui acum, insa sunt convins ca in momentul in care o veti afla o sa dati o lupta cel putin de intensitatea unui joc pentru imunitate asa cum a fost cel de astazi! Vom reveni cu detalii!”, a comentat Daniel Pavel.

loading...
In cadrul jocului de comunicare, pentru echipa castigatoare faptul ca isi poate vedea sau poate primi mesaje la cei dragi reprezinta incarcarea bateriilor in jungla pentru
inca o saptamana. Ce anume o sa ii astepte pe concurenti la Survivor Romania? Puteti urmari duminica seara, incepand cu ora 20:00.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro