Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, dezvaluiri senzationale despre viata ei

Daniela Iliescu a vorbit despre viata ei in fata urmaritorilor din mediul online!

Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, este o persoana foarte rezervata si nu si-a dorit sa-si puna viata pe tava de la inceput. Viitoarea mamica traieste o frumoasa poveste de dragoste cu artistul Culita Sterp, celebru in tara noastra pentru succesul pe care-l au piesele si colaborarile lui.

Daniela a facut un vlog pe canalul ei de Youtube, acolo unde a marturisit detalii importante din viata ei, pe care nimeni nu le stia.

Tanara a recunoscut ca in urma relatiei ei cu Culita Sterp, oamenii i-au acordat foarte multa atentie, lucru la care nu se gandise pe deplin de la inceput.

”Relatia mea cu Culita mi-a adus foarte multa atentie din partea oamenilor, lucru pe care eu nu l-am preconizat suta la suta si cu care mai tarziu, mi-a fost destul de greu sa ma acomodez. Eu sunt genul de persoana care nu raspunde rautatilor si nu da curs discutiilor”, a spus Daniela, la inceputul vlog-ului.

loading...
Daniela a raspuns la cateva dintre curiozitatile urmaritorilor ei din mediul online, fiind intrebata si daca este o persoana geloasa. Astfel, viitoarea mamica a spus lucrurilor pe nume: S unt o persoana foarte realista si nu cred ca ma pot numi o persoana geloasa sau posesiva, pentru ca eu vreau sa cred ca nu am investit, in ultimii ani, atat de mult in mine…iar

un rol important l-au jucat relatiile mele din trecut din care am invatat cate ceva. Mi-am dat seama ca de multe ori, noi femeile, ne facem atat de multe filme care sunt doar in capul nostru. Si cred cu tarie ca asa cum este vorba aceaa ”ca fericirea vine dinauntru”, cred ca si gelozia vine la fel, din tine si atata timp cat tu nu ai incredere de sine sau nu vezi valoarea ta in viata unui om, atunci este mult mai usor sa devii gelos pe alte persoane, pentru ca ai impresia ca sunt cu ceva mai presus decat tine, desi ele poate nu sunt.

”Tot timpul ma concentrez sa fiu mai buna, ma concentrez pe ceea ce am de facut si asta conteaza pentru mine cel mai mult in viata. Practic, asta imi aduce mie toata fericirea si toata multumirea”, a adaugat Daniela Iliescu la sfarsitul vlog-ului.

Culita Sterp si Daniela Iliescu urmeaza sa devina parinti pentru prima data, in vara acestui an. Intr-un interviu excluisv pentru WOWbiz.ro, iubita Faimosului de la Survivor Romania 2021 a povestit ca exista o posibilitate sa nasca singura, insa se asteapta ca iubitul ei sa fie in tara.
Frumoasa satena a marturisit ca a luat in considerare scenariul in care va naste singura si il va astepta acasa pe Culita Sterp, cu bebelusul in brate.

loading...
„ Nu e posibil ca eu sa nasc si el sa nu fie acolo. Doar daca intervine ceva, dar dupa cum decurge sarcina eu in iunie trebuie sa nasc… Doar daca nu se prelungeste emisiunea. Eu m-am gandit si la cum ar fi sa trebuiasca sa nasc mai repede si chiar daca el nu va fi aici mi-ar placea si ideea sa il astept cu copilul acasa.

Oricum data fiind situatia cu pandemia, nu ai voie cu insotitor si cam tot aia ar fi, doar ca ar fi gandul ca el deja ma asteapta acasa. Dar mi-ar placea si ideea sa-l astept acasa cu bebele”, a dezvaluit Daniela Iliescu

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro