DELIA A STARNIT CONTROVERSE, DUPA CE S-A AFISAT CU O BURTICA SUSPECTA.

De-a lungul timpului, Delia a fost intrebata in repetate randuri de ce nu a devenit mamica. Acum, artista a postat in social media o fotografie care a starnit controverse si fanii au fost pusi pe jar de o burtica cel putin suspecta.

Pe Instagramul sau, Delia s-a fotografiat intr-un peisaj superb, insa nu acesta a fost elementul care a atras atentia tuturor, ci burtica suspecta a vedetei.

Imbracata intr-un compleu sport colorat, Delia a parut, mai mult sau mai putin, insarcinata in fotografia cu pricina. Sa fie de vina hanoracul larg si vantul care l-a umflat in asa fel incat pare ca are burtica de graviduta, sau artista ascunde ceva, ceva? Imaginea a adunat peste 20.000 de aprecieri din partea internautilor care asteapta cu sufletul la gura ca jurata de la iUmor sa le dea marea veste. Ei bine…asteptam si noi!

Secretul dureros al Deliei a fost scos la iveala chiar de catre mama ei, Gina Matache. Aceasta a vorbit deschis despre faptul ca Delia nu poate deveni mama si chiar incearca numeroase tratamente, pentru a reusi sa aduca pe lume un copil.

loading...
„In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate. Iti dai seama ca nu am facut tratamente cum incearca ea acum… si nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau asa, d-astea. S-a saturat si ea sa fie intrebata cand face un copil”,spunea Gina Matache la un post de televiziune acum ceva timp.

Cu toate acestea, Razvan Munteanu, sotul Deliei, a marturisit ca cei doi nu au probleme care sa aiba nevoie de tratamente de specialitate si isi doresc foarte mult un copil.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro