El e noul lider al Clanului Duduianu! La 21 ani, fiul lui Emi Pian si-a castigat locul in ierarhie si a tinut un discurs fabulos

La 7 luni de la moartea lui Emi Pian, un nou lider se ridica in clanul Duduianu. Acesta este nimeni altul decat Aly, fiul interlopului asasinat in vara anului trecut.

Gabriel Cristian Duduianu (21 de ani) alias Aly, fiul lui Emi Pian, pare sa fie primul lider al familiei care se ridica dupa moartea celebrului interlop, asasinat in august 2020.

La parastasul tatalui sau, Aly Pian a tinut un discurs pe care ceilalti membri ai familiei l-au ascultat cu inima inghetata.

Fiul lui Emi Pian a vorbit ca un adevarat lider, la parastasul tatalui sau (pe 1 martie ar fi fost ziua lui). Baiatul care a asistat la tragedia de anul trecut pare sa se fi maturizat si sa fi castigat respectul celorlalti membri ai gruparii Duduianu, in ciuda varstei fragede pe care o are.

Discursul tinut pe Aly a avut loc intr-un moment cheie, in timpul unei melodii cantate de Costel Biju special in amintirea lui Emi Pian. Exact cand toata lumea plangea mai cu foc, Gabriel Duduianu i-a cerut microfonul manelistului si a inceput sa vorbeasca despre misiunea pe care tatal lui i-a lasat-o atunci cand a plecat de pe Pamant.

loading...
”In afara faptului ca inima mea e praf. Sa moara… daca nu e praf pe bune, daca nu merg inainte si nu ma interseaza absolut nimic.

Si vreau sa fiu pe sfert fata cum a fost taicutul meu. Nu cum a vrut el in intregime, pe sfert sa fiu de cum a vrut taicutul meu, atat! La ce mod: sa fiu langa fratii mei, sa am grija de ei. De copiii mei, de nepotii mei, de fratiorii mei, de maicuta mea si atat!

Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, sa moara…. stii cum e inima mea? Imprastiata, distrusa definitiv. Dar eu, la modul ala la care voia taicutul meu, asa o sa fiu. Si n-am cum sa cad in viata mea si o sa fiu cum vrea el si inima lui”, a spus Aly la parstasul lui Emi Pian.

Dupa moartea lui Emi Pian, toata lumea s-a grabit sa anunte sfarsitul suprematiei Duduienilor in Capitala, in conditiile in care nu a mai existat un lider care sa preia rolul lui Florin Mototolea. Dupa moartea acestuia, doi dintre fratii lui, Cirpian si Gratian au ajuns la inchisoare pentru tentativa de omor asupra agresorului lui Emi Pian. Singurul frate ramas liber a fost Elvis Pian, care a preferat sa ramana cumva in umbra, mai ales ca toata atentia publica era indreptata catre clanul Duduianu. Acum, a venit randul lui Pian Jr sa-si anunte intentiile legate de o posibila preluare a rolului de lider, cel putin pana cand seniorii Ciprian si Gratian vor reveni acasa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro