Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a avut un complice

Vineri, 19 martie 2021, in timp ce prezenta subiectele editiei „Acces Direct” din acea zi, Mirela Vaida (39 de ani) a fost atacata in direct cu o caramida de catre o femeie goala. Luni, 22 martie, prezentatoarea TV a depus plangere penala impotriva agresoarei.

In filmarile surprinse de camerele de supraveghere s-a observat ca atacatoarea a venit insotita de o alta femeie spre platoul emisiunii. Ea este cea care ar fi coordonat-o pe agresoare in varsta de 40 de ani.

Tanara de 28 de ani este originara din Iasi si are conturi pe mai multe retele sociale. In urma cu mai multi ani, prin intermediul unui videoclip publicat in mediul online, femeia cerea ajutor pentru a-si gasi parintii, relateaza Spynews.

Prin apel telefonic, un telespectator „Acces Direct” a marturisit ca a vazut-o pe femeie miercuri, 24 martie 2021, intr-un restaurant din Iasi. Mai mult decat atat, telespectatorul a spus ca saptamana trecuta femeia a fost insotita de catre atacatoare in localul unde lucreaza.

loading...
Dupa ce a fost imobilizata de mai multi barbati din echipa de productie, agresoarea a continuat sa spuna ca vrea sa „o omoare” pe Mirela Vaida. De la politisti, prezentatoarea TV a inteles ca femeia fusese cu o saptamana in urma externata din Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia dupa ce fusese diagnosticata cu retard.

Platoul emisiunii „Acces Direct” se afla intr-un fost cinematograf, la parterul unui bloc de 10 etaje. Femeia a intrat in platou pe o iesire de Urgenta, spune echipa emisiunii.

„De cand sunt la „Acces Direct” noi nu avem public. (…) Nu stiu cum a ajuns acolo, nu inteleg cum o femeie care are probleme psihice poate sa ajunga acolo la ora la care incepe emisiunea. Sa stie unde, sa stie intrarea, traiectoria, sunt foarte multe semne de intrebare. Eu cred ca a actionat la pont. Asta imi este mai grav, nu stiu cine ar fi putut-o trimite”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit Spynews.

Prezentatoarea de televiziune si sotul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut in anul 2005 si s-au casatorit patru ani mai tarziu, in 2009. Impreuna au trei copii, doi fii si o fiica, Tudor (7 luni), Vladimir (3 ani) si, respectiv, Carla (aproape 4 ani). Titza, mama sotului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta dupa ce a renuntat la locuinta sa din Cluj-Napoca si s-a mutat in Bucuresti ca sa-si ingrijeasca nepotii.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro