Floricica Dansatoarea a facut senzatie la protestul impotriva restrictiilor!

Floricica Dansatoarea a uitat de tot si a dansat la protestul impotriva restrictiilor.

Floricica Dansatoarea a uitat de tot si a dansat la protestul impotriva restrictiilor. Imaginile au fost postate pe contul de TikTok al femeii.

In ultimele zile, sute de persoane au protestat, in diferite orase din tara, impotriva noilor restrictii anuntate de autoritati.

Printre persoanele care au participat la aceste manifestatii au fost Georgiana Lupu, Tzanca Urganu, Niculina Stoican si chiar Floricica Dansatoarea.

loading...
Insa, dupa ce si-a strigat nemultumirile, femeia a decis sa bucure pe toata lumea cu un dans. S-a pus in mijlocul multii si fara sa tina cont de nimic, a inceput sa ne arate noile sale miscari de dans. De data aceasta, Floricica a optat pentru un nou stil. Sigura pe sine, ne-a aratat ca stie sa faca twerk, toate aceste miscari sub privirele protestatorilor curiosi.

Raed Arafat a facut declaratii despre proteste anti-restrictii din intreaga tara. Sefu DSU sustine ca situatia nu este deloc buna in Romania, iar singura solutie este vaccinarea.

„Cei care urla ca nu vor masuri, nu vor nimic, sa inteleaga ca solutia in ziua de azi ramane vaccinarea si asta fara nicio discutie. Romania este in frunte cu vaccinarea, dar vaccinarea dureaza, nu se rezolva peste noapte. Daca luam cazurile active, 77.082 de cazuri. Unde eram in 5-6 martie: la 47.000. De la 34.000 la 4 februarie. Mai mult decat dublat si poate lua o tendinta de crestere mai abrupta, daca nu respectam regulile.

Cei care urla si nu le plac masurile, sa ne spuna cum vad ei lucrurile”, a declarat Raed Arafat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro