GIGI BECALI SARE IN AJUTORUL FAMILIEI CORNELIEI CATANGA

Latifundiarul din Pipera nu a ramas indiferent la strigatul de ajutor al lui Aurel Padureanu. Sotul Corneliei Catanga a rugat-o pe Mara Banica sa-l puna in legatura cu Gigi Becali pentru a-i solicita un ajutor financiar.

In urma declaratiilor facute de Mara Banica, potrivit carora situatia financiara a familiei Corneliei Catanga este una foarte proasta, patronul FCSB vrea sa le dea o mana de ajutor. Cu multa discretie in ceea ce priveste gestul pe care-l va face, Gigi Becali a declarat ca va fi alaturi de Aurel Padureanu si fiul acestuia.

” O voi inmormanta, ce sa fac?!’, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Jurnalista Mara Banica a dezvaluit ca familia Corneliei Catanga se lupta cu saracia, tocmai din acest motiv, Aurel Padureanu a rugat-o sa-l puna in legatura cu Gigi Becali, dar si cu Gabriela Firea.

loading...
„Eu am o inregistrare cu Cornelia pe telefon, ca o puneam sa-mi cante, pe 12 martie, era foarte ok. Din pacate, lipsa de informatie corecta si anumite stiri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru ca ea nu credea in boala. Este absolut socant, este o situatie foarte grea. Va spun ca nea Aurel nu are cu ce sa o inmormanteze.

Proprietarul vanduse locuinta, ea era terminata. Nu e drept ceea ce se intampla cu artistii in Romania, este o moarte in mizerie, nu au bani sa o inmormanteze, nu au un acoperis deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat sa-i fac legatura cu Gigi Becali si cu Gabi Firea sa-l ajute’, a povestit Mara Banica pentru o emisiune de la Antena Stars.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro