Gina Pistol a publicat prima imagine cu fiica ei si a lui Smiley

Smiley (37 de ani) si Gina Pistol (40 de ani) au devenit parintii unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Recent, in mediul online, Gina a publicat prima imagine cu micuta.

„…si ma topesc de dragul ei. Am crezut ca stiu ce-i iubirea. Insa abia acum o inteleg”, a scris prezentatoarea de televiziune in dreptul fotografiei. „Si inca ce te mai asteapta! ????”, a comentat actrita Olimpia Melinte, insarcinata in ultima luna cu al doilea copil.

„Exact asa am simtit si eu! ???”, a scris si actrita Paula Chirila. „? Fericita pentru tine, pentru voi …?”, a mai comentat Emma Stefan de la Morning ZU. Fotografia publicata de Gina o gasiti in GALERIA FOTO de mai jos!

„M-am intors [pe Instagram]. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici starea sa stau pe Instagram. Am fost ocupata 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede dupa operatie. Doar ca na, nu-i usor deloc”, spunea prezentatoarea TV la cateva zile de la nasterea fiicei sale.

loading...
„Jos palaria in fata tuturor mamelor. Nu e deloc usor. Mai ales la inceput. Tot ce citesti in cele 9 luni de sarcina, tot ce ti se spune la spital, de catre moasa, pediatru, uiti in momentul in care pasesti in casa. Uiti tot. (…)

Ne-am descurcat. Suntem bine. Zic eu ca facem o treaba buna. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurca foarte bine. Incredibil de bine”, a adaugat Gina.

„E minunat sentimentul pe care il ai cand devii mama. Este minunat. Uiti de tot greul. Fizic, dupa operatie mi-am revenit a treia zi. Primele doua zile n-au fost cele mai dragute zile din viata mea. Eu abia acum inteleg de ce imi spuneati toate sa ma odihnesc bine cat mai pot. Abia acum va inteleg. Mare dreptate ati avut”, a incheiat prezentatoarea TV. In emisiunea Vorbeste Lumea, Smiley a dezvaluit cum au ales numele fiicei lor.

„Fiecare a ales cate un nume. Gina a ales Josephine si mie mi-a placut foarte tare si eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesa care a marcat-o, de la Chris Rea care se numeste Josephine si ii place foarte tare numele. (…) Iar Ana imi place mie foarte mult, e un nume simplu si foarte frumos. Si se potriveste foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) In familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place sa ma repet, oricum, de-aia am zis sa nu repet niste nume neaparat din familie. (…) Noi ii spunem Josephine”, a dezvaluit Smiley.

Gina si Smiley formeaza un cuplu de mai multi ani, insa abia la finalul lui 2019 si-au confirmat relatia. „Lucrurile s-au legat foarte natural intre noi in momentul in care amandoi am fost singuri”, marturisea Gina anul trecut pentru Unica.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro