Gina Pistol, primele declaratii de cand a devenit mamica! Vedeta, cu ochii in lacrimi

Gina Pistol a vorbit pentru prima data cu internautii, dupa ce a nascut! Declaratiile facute de prezentatoarea TV!

Gina Pistol este in culmea fericirii de cand a devenit mamica de fetita. Frumoasa prezentatoare TV a facut primele declaratii dupa ce a nascut. Vedeta a vorbit pe pagina ei de Instagram despre cat de frumoasa ii este viata de cand este mama. Blondina spune ca nu-i deloc usor si ca a fost foarte ocupata de cand minunea ei a venit pe lume.

Iubita lui Smiley a marturisit ca primeste foarte mult ajutor din partea artistului, pentru ca nu ii este deloc usor, mai ales acum la inceput.

” M-am intors bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp si nici stare sa stau pe instagram pentru ca am fost ocupata… 26 din 24 de ore am fost ocupata.

loading...
Va multumesc mult de tot pentru mesaje, sunt bine. M-am recuperat foarte repede dupa operatie, doar ca nu-I usor deloc. Jos palaria in fata tuturor mamelor. Nu e deloc usor, mai ales la inceput. Adica tot ce citesti in cele noua luni de sarcina, tot ce ti se spune de catre moasa, de catre pediatru…uiti.

In momentul in care pasesti in casa, uiti tot. Suntem bine. Si zic eu ca facem o treaba buna. Oricum mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurca foarte bine, incredibil de bine”, a marturisit cu ochii in lacrimi, Gina Pistol.

Cat despre fetita lor, Gina spune ca este mititica si foarte draguta: ”Da, zambeste in somn. Mititica, draguta. E minunat sentimentul asta pe care il ai cand esti mama. Uiti de tot greul”, spune despre micuta ei.

Desi pana la momentul actual, Gina si cantaretul nu au postat nicio fotografie cu micuta, se pare ca au facut prima dezvaluire despre numele ei.

Astfel, proaspetii parinti au spus ce nume au ales pentru fetita lor. Josephine Ana Maria este numele fetitei lui Smiley si a Ginei Pistol.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro