Gina Pistol s-a umplut de alunite in timpul sarcinii! Care este motivul

Gina Pistol s-a umplut de alunite in ultima perioada a sarcinii. Vedeta Antena 1 nu a avut o sarcina tocmai usoara, insa nici una foarte grea. De-a lungul celor 9 luni s-a confruntat cu diverse probleme, aciditate la stomac, stari de somnolenta, obosea foarte repede si multe altele, normale insa, intr-o sarcina.

Una dintre problemele care i-au dat de gandit insa blondinei si au nelinistit-o pe moment au fost aparitia mai multor alunite in zona decolteului si pe gat, conform unor surse din anturajul ei. Ba mai mult, Gina s-ar fi consultat si cu medicul caruia i-ar fi expus problema sa si s-a linistit abia dupa ce a primit explicatiile necesare.

Mai mult, la un moment dat, blondina a si pus cateva imagini pe story in care le arata fanilor cate alunite i-au aparut in zona gatului.

Specialistii insa spun ca si aparitia alunitelor in timpul sarcinii este o reactie normala la multe gravidute. Doctorii spun ca modificarea nivelurilor hormonale din sange sunt responsabile pentru aparitia sau modificarea culorii alunitelor de pe piele, scrie click.ro care citeaza sfatulmedicului.ro.

loading...
Gina Pistol a nascut o fetita de nota 10
Gina Pistol si Smiley au devenit parinti pentru prima oara, zilele trecute cand vedeta Antena 1 a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro