Gina Pistol si Smiley, prima reactie dupa ce au devenit parintii unei fetite: „Este perfecta”

Gina Pistol a nascut in urma cu putin timp! Primele declaratii ale celor doi indragostiti.

Zi mare pentru Gina Pistol si Smiley! Celebra prezentatoare tv a devenit mamica in ura cu putin timp. Blondina a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, care are 3,230 kg si 51 cm lungime. Proaspatii parinti au filmat ultimele momente inainte de momentul mult asteptat si au postat un vlog pe Youtube.

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare?”, este mesajul postat de Gina Pistol pe retelele de socializare.

Smiley a oferit noi detalii despre starea iubitei sale, dupa ce a nascut. Gina Pistol se simte bine, iar amandoi sunt in culmea fericirii. In descrierea vlog-ului postat pe Youtube, Smiley le-a multumit oamenilor care au fost alaturi de ei in aceasta calatorie.

loading...
„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.
Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley, dupa ce a devenit tatic pentru prima data.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro