Iancu Sterp a cerut-o de nevasta pe Bianca Comanici?

Bianca Comanici si Iancu Sterp au raspuns curiozitatilor fanilor in legatura cu relatie dintre ei.

In ultima perioada, s-a speculat faptul ca Bianca Comanici si Iancu Sterp ar forma un cuplu, zvonurile fiind intarite de Mama Geta, care a declarat sus si tare ca si-ar dori-o pe bruneta ca nora.

Mai mult decat atat, mama lui Iancu Sterp a invitat-o pe Bianca Comanici la Hateg, fiind evidenta simpatia pe care i-o poarta.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a primit, intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri, un mesaj pe pagina ei de Instagram, de la un sustinator care i-a transmis ca s-ar potrivi perfect cu Iancu.

Bianca a oferit un raspuns neasteptat, dar lamuritor totodata, pentru toti cei care i-au vazut pe cei doi intr-un posibil cuplu.

loading...
„Intre mine si Iancu este doar o prietenie si cred ca va fi mereu asa penru ca este un baiat foarte respectuos.

Ii multumesc din suflet pentru ca a fost mereu acolo, indiferent de reactiie mele. El intotdeauna a stiut sa ma respecte”, a raspuns Bianca.

Iancu pare sa nu fie intru totul de acord cu Bianca, oferind un alt raspuns, cu totul si cu totul neasteptat.

„Minte! Am pus deja nunta!”, a spus Iancu hotarat.

Pentru a pune capat interpretarilor, Bianca Comanici a povestit, in detaliu, ce s-a intamplat de fapt intre ea si Iancu Sterp atunci cand acestia s-au intalnit in Bucuresti.

„Iancu m-a luat in brate si am stat un pic impreuna. Am tot vorbit chestii de-ale noastre, chestii din trecut, fel si fel de lucruri.

loading...
Eu eram destul de sceptica in privinta lui, eram oarecum suparata pe el si am inceput sa ii reprosez lucruri din sezonul 1. Dupa a plecat acasa si cateva zile bune am tot vorbit pana cand el a venit din nou in Bucuresti. Am vorbit si cu Mama Geta, m-au invitat la Hateg. Ea mi-a spus ca ma place foarte mult. Eu mi-as fi dorit ca Iancu sa fie altfel.

Nu era focul ala intre noi doi. Am hotarat ca nu are rost sa mai vorbim. Ne-am pupat o singura data pe buze, nu ne-am petrecut noptile impreuna”, a marturisit Bianca Comanici internautilor.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro