ILIE NASTASE SI SOTIA LUI RENUNTA LA DIVORT?!

Tunete si fulgere, miere si zahar in relatia dintre Ilie Nastase si Ioana! Dupa ce au bifat o ultima impacare, zilele trecute, o veste socanta isi facea loc in showbizul romanesc: celebrul cuplu divorteaza? Dar…incurcate sunt caile dragostei, asa ca se pare ca lucrurile s-au intors, din nou, la 180 de grade.

S-a obtinut informatii exclusive despre cuplul care a bifat o multime de impacari si despartiri: Ilie si Ioana Nastase. Dupa ce zilele trecute a aparut o informatie potrivit careia cei doi urmeaza sa divorteze, iata ca lucrurile nu stau deloc asa. In viata lor amoroasa este un adevarat carusel de sentimente, pe care, se pare, numai ei il pot intelege.

Apropiatii cuplului au povestit, ca cei doi au planificat sa plece intr-o vacanta, asa ca divortul este pus, din nou, sub semnul intrebarii. Desi s-a spus ca Ioana nu a putut sa depaseasca episodul violent dintre ea si Ilie Nastase, iata ca a rasarit din nou soarele pe strada lor, caci nu ai cum sa pleci cu partenerul in vacanta, daca esti in pragul divortului.

Mai mult, apropiatii celor doi au marturisit, pentru CANCAN.RO, ca Ilie si Ioana Nastase ar fi ingropat, pentru moment, securea razboiului si ar fi pus divortul in cui. Nu se stie cand, caci uneori orice scandal, fie el cat de mic, poate zdruncina din nou linistea si bunastarea cuplului.

loading...
Zilele trecute, in spatiul public a aparut informatia potrivit careia Ioana si Ilie Nastase divorteaza. Motivul era legat de faptul ca bruneta nu ar fi depasit episodul violent la care a supus-o sotul sau, iar lucrurile erau clare. Mai mult, s-a zvonit ca fostul mare tenismen era acela care isi dorea sa ajunga in instanta.

Mai exact, s-a spus ca cei doi divorteaza din cauza episodului violent care a avut loc in luna ianuarie a acestui an si pe care Ioana nu a putut sa-l dea uitarii.

„Da, Ioana divorteaza. Maine va depune actele de divort. Nu se va intampla la notar, asa cum era de asteptat. Lucrurile au luat o turnura urata intre ei si au decis sa o faca la tribunal. Ioana a sperat ca se vor imbunatati lucrurile, insa s -u inrautatit. Ea este foarte hotarata. A vorbit azi cu Ilie si l-a intrebat unde isi doreste sa divorteze, iar el a raspuns ferm: la tribunal. Ea nu si-a dorit sa ajunga acolo, se putea intr-un mod civilizat, dar, din pacate, nu e asa”,au declarat apropiatii familie Nastase, conform click.ro.

Tot zilele trecute se zvonea ca mare tenismen nu e deloc incantat de decizia luata de Ioana, respectiv cea de a divorta de el pare-se, trecuse la amenintari. Apropiatii cuplului dezvaluiau, intr-o adevarata antiteza, ca despartirea ar fi fost mult prea dureroasa si Ilie Nastase planuia razbunare: fostul mare tenismen ar fi intentionat sa-si lase sotia fara toate cadourile pe care i le-a facut din dragoste. Toate aceste gesturi si amenintari nu ar fi impresionat-o deloc pe Ioana Nastase, care ar fi fost mai hotarata ca niciodata sa-si recastige libertatea. Cea care a vorbit despre aceste lucruri a fost chiar Ioana Nastase.

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea ca o sa imi ia totul, la divort. Probabil vrea sa imi ia si ce am dobandit cu fostul meu sot. Eu nu sunt genul sa tolerez. Mie nu are cum sa imi ia totul. Exista o lege ce tine cu dreptatea. Eu am muncit o viata pentru ce am acum, deci nu are cum sa imi ia Ilie mie lucrurile si munca mea”, a mai declarat Ioana pentru sursa citata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro