Ipoteza soc in cazul atacului asupra prezentatoarei Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost victima unui atac cu piatra. S-a intamplat vineri chiar in platoul emisiunii pe care aceasta o prezinta la Antena 1. Femeia care a aruncat cu un bolovan in directia Mirelei Vaida a fost retinuta de politisti si dusa la Obregia. Un colegul de televiziune vine cu o ipoteza soc in cazul atacului asupra Mirelei Vaida. „Ori a mai fost in platou, ori cineva a indrumat-o”.

Mirela Vaida a fost atacata vineri, in timp ce prezenta in direct emisiunea ”Acces Direct”. O femeie dezbracata a intrat in platoul emisiunii avant asupra sa un boloban pe care l-a aruncat in directia prezentatoarei TV.

Un coleg de-ai Mirelei Vaida vine acum cu o ipoteza soc. Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a povestit pentru DC News ce s-a intamplat la „Acces Direct”. Potrivit lui Sorin Ovidiu Balan, atacatoarea Mirelei Vaida „a venit intai in parcarea din spate, acolo unde este o rulota parasita”, s-a dezbracat complet de haine si a intrat pe o usa nepazita, ce da direct in platou, „pe care o stim doar noi” si s-a uitat.

Sorin Ovidiu Balan a mai povestit ca atacatoarea „s-a intors, s-a pitit dupa tomberoane, dupa care, cand a auzit semnalul ca a inceput emisiunea, a intrat si a dat cu piatra”.

loading...
„Noroc ca nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea doua pietre in sacosa pe care a lasat-o la indemana.”, a mai spus Sorin Ovidiu Balan pentru DC News.

Cameramanii au reusit sa o imobilizeze si au dus-o in protocol. Intre timp, femeia tipa ca vrea ca Mirela „sa-i dea banii”.
Sorin Ovidiu Balan este de parere ca crede ca femeia fie a mai fost in platou, fie cineva a indrumat-o.

„Dupa parerea mea, femeia n-avea cum sa vina din Iasi si sa nimereasca intrarea. Ori a mai fost in platou, ori cineva a indrumat-o.”, a mai spus Sorin Ovidiu Balan pentru DC News.

Intrebat daca totusi cineva a recunoscut-o, jurnalistul a spus ca „am cautat”, dar nu a recunoscut-o nimeni.

Atacatoarea Mirelei Vaida a fost identificata si dusa la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia Bucuresti. Este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani, din Iasi, aflata in evidenta medicilor cu probleme psihice.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro