Jador, in pericol de eliminare dupa ce s-a accidentat grav pe traseu la Survivor Romania

Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Jador se accidenteaza grav pe traseu!

Accidentare grava la Survivor Romania, in meciul pentru imunitate din aceasta saptamana. Jador se loveste serios la genunchiul stang pe traseu, cand il infrunta pe Marius Craciun de la Razboinici.

Jador a spus in repetate randuri ca nu se considera un sportiv desavarsit, insa compenseaza pe trasee cu mult efort si curaj, pentru ca se arunca mereu cu capul inainte, indiferent de obstacole. De aceasta data, determinarea de care a dat dovada l-a facut neglijent, iar la finalul probei pentru imunitate, dupa o saritura in apa si o aterizare gresita, Jador s-a lovit grav la piciorul stang.

Faimosul a urlat de durere, semn ca este vorba de o accidentare serioasa. Razboinicii considera ca Jador a patit precum colegul lor, Lucian Barbu, care a suferit o accidentare la genunchi si nu a mai putut continua lupta pentru supravietuire din Dominicana.

loading...
„Sti ce am vazut eu? La fel ca la Luci. Imediat s-a umflat”, a spus Musty de la Razboinici.

Desi Jador striga de pe targa ca nu va pleca acasa, in cazul in care accidentarea este grava, concurentul risca eliminarea din competitia Survivor Romania 2021. „Ma doare rau! Aoleu, daca vede, mama plange.

Am zis ca gata, l-am rupt, plec acasa. Nici ca nu plec. Nici fara picioare nu plec acasa!”, a spus Jador.

Jador este pentru a patra oara unul dintre cei mai votati concurenti din echipa rosie, la Survivor Romania. Faimosul nu se poate bucura pe deplin insa, pentru ca este dezamagit de echipa lui.

El a declarat ca este dezamagit de atitudinea unora dintre salbatici si ii critica pe acestia pentru ca pastreaza in suflet resentimente. Jador spune ca nu-si doreste ca Elena Marin sa plece acasa, pentru ca este una dintre cele mai muncitoare concurente din echipa rosie.

„Nu prea ma asteptam saptamana asta, pentru ca medicul nu prea m-a lasat sa joc si m-am gandit ca lipsind din peisaj lumea o sa ma dea la o parte. Le multumesc celor care ma voteaza, celor care ma sustin si vad in mine un om bun, desi am mult defecte. Am fost atat de rusinat cand i-am luat apararea acestei echipe si am spus ca noi nu votam, nu tinem ura in suflet, nu avem probleme si cand a iesit Elena la vot nu mi-a venit sa cred.

loading...
Nu inteleg cum un om care isi da viata pe traseu si se vede asta.. Nu merita votata ea, ar fi trebuit sa fie ultima fata votata. Cu scopul de a o proteja pe Majda, un grup de cinci oameni dintre noi au votat-o pe ea. Am fost astazi la spital si mi-au spus ca m-am prefacut. Nu inteleg de unde rautatea asta..ca „vedeta s-a prefacut”. E multa ura intre noi, nu mai exista educatie intre noi, nici respect si nici nimic. Traim in jungla, dar venim din anumite medii”, a declarat Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro